Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.098
- 5.645
- 1.983
Bir miktar para neden?Günay Güvenç ile Mert Günok ve bir miktar para takasına ne diyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir miktar para neden?Günay Güvenç ile Mert Günok ve bir miktar para takasına ne diyorsunuz?
Neden böyle birsey yapalim derim?Günay Güvenç ile Mert Günok ve bir miktar para takasına ne diyorsunuz?
Bu umut da 6 milyona alınır ve eyüp gibi çıkarsa artık olacaklardan ben mesul değilimBiz sakat ve pahali topculari seviyoruz
Maçların olduğunu ve fbnin yine haksız penaltıyla maç kazandığını düşündüğünde dayanma gücün artıyorDaha 1 hafta daha GS maçı yok
Benim kafa iyice git gel oldu
Dayanılacak gibi değil
Bu nası yorum olum alalım mı almayalım mıEderson defansif olarak fena oyuncu değil ama atajanta full defans yapıyor ileri zor çıkıyorlar.
Martinez gerçekten çok iyi oyuncu. Arsenalim bunu kapmali seneye
Evet berkanla kutucuyu ts beleşe alıp yerli sorununu çözecekmişO degilde biz berkani falan bedava mi verecez gene?
Kazim etkisi yaratsin derbide gol atsin yeterirfan can kahveci acayip işimize yarardı ama fenerbahçe forması giymiş olması handikap.
maestro 2003lü değil mi neden problem olsun kiİzlediğim kadarıyla Onyedika mevkii net bir adam değil. 6 ve 8 i belli seviyede oynayabilir ama net bir konumlama yapamıyor olmak, olası maliyetini hesaba katınca pek de alınası bir risk gibi gelmiyor bana...
Maestro yaz transferinde alınmış olsaydı, son dönemde çekilen sıkıntıların önemli kısmına mahal kalmayacaktı ki ben de çok istemiştim. Şimdi ise hem fiyatı katmerlendi, hem de seneye geçerli olacak kural gereği 'genç' statüsünde olamayacağı için mantık dışına çıkmış durumda; başka hiç kimseyi bulamayacaklarsa yine başımızın üstüne tabii. Kural bağlamında, yaşı itibariyle Dennis daha makul duruyor...
karapoyu kaç kez izledin üstadAyberk karapo
Skoglund
Djaoui cisse
Silas andersen
Alajbegovic