Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda kari nasil dusurebiliriz diyen adminlerin efekt calismasini cok takdir ettim

Osimhen, Sane, Icardi gibi oyunculara sahip Galatasaray için; x yaşındaki, kariyerinde y tane maça çıkmış gurbetcileri kadrosuna katmak için uğraşıyor/çalışıyor gibi kalıplar kullanan sözde gazeteciler var.

Ön tarafa gouri alabilirsek iyi olur. Ofansif gücü arttirmamiz lazim. Bi sane ile olmuyor is. Yunus da iyi ama toplamda yetersiz kaliyoruz. Birde orta sahaya bir 6 no aldikmi tamamdir is. O iki transfer elzem, heleki clde turu gecersek. Gerisini ne yaparsa yapsinlar.

Yerli sağ bek yokken takımımızda genç, TR yetişme yerli sağ bek almak mantıklı olurdu. Oyuncuyu bilmiyorum ama alt ligden dikkat çeken bir oyuncuymuş bence alınmalı. Alt ligden aldığımız gençler, yurt dışından aldığımız gençlerden daha fazla katkı veriyor genelde.

bence şu güne kadar transfer yapılmamışsa, bu saatten sonra yapılmasın daha iyi. sonra sezon sonu kadroda bir ton boş adam oluyor. Örn; geçen sene frankowski, cuesta. gerek yok maceraya. alamıyorsan zorlama.

bize tamamen kesici adam mı lazım bilemedim

onyedika
hakan
gedson

bu 3 profilden hangisi daha çok lazım
Profil olarak gedson ihtiyacımız var bu sene orta sahada ezildiğimiz iki maç var monaco ve frankfurt maçları onlarda da driplingci ikili mücadeleye giren uzun mesafe kateden orta saha oyuncumuz olmadığı için. Hakanı alsak oyunumuz yukarı çıkar ama yine o maçlarda patlarız. Herkesin düşündüğünün aksine defansif değil patlayıcı ikili mücadeleye giren driplingci orta saha lazım. Kanada yunusu attığımız her maç çok işe yarar

Lemina‘ya 1 hafta izin verilir, ts macinda olmaz bence

İzin olacak bir durum yok ki adam kamptan gelmiyor normal haftada 1 maç oynayarak geliyor. Son maç oynasa dahi 31'inde yani arada 5 gün var. Kulüp kendisiyle konuşup son maçta oynamadan gelmesini isteyecektir ve her türlü sahada olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt