Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.552
- 40.268
- 3.413
Biz tataftardan cekinseydik ugurcani almazdik. Siz tataftardan cekinseydiniz kaptaninizi rakibinze vermezdiniz. Gecelim bu isleri baklava 442
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekleme karari cikacakBugünkü transfer toplantısından ne kararlar çıkacak bakalim
Bu ülkenin başbakanı bizzat kendilerinin başkanı olmuş bir takım. Böyle olunca herşeyi kendilerine hak görüyorlar. Evet, Fatih hoca ile birlikte onlardan herşeylerini aldık ama maalesef hala o üstenci psikolojiyi yıkamadık, ne toplumda nede onlarda.90 ve oncesi dogumlularin cogu fenerli. Sonraki nesillerin de yarisi bunlarin cocuklari. Bunlarin olusumunu yikmak uzun surer.
Bu utanmazlar bi de senelerdir Mesut Yilmaz diye kafa ütulerler. Ulan adam kac sene başbakan kalmiâ ki bize bir faydasi olsun! YuzsuzlerBu ülkenin başbakanı bizzat kendilerinin başkanı olmuş bir takım. Böyle olunca herşeyi kendilerine hak görüyorlar. Evet, Fatih hoca ile birlikte onlardan herşeylerini aldık ama maalesef hala o üstenci psikolojiyi yıkamadık, ne toplumda nede onlarda.
Mesele bizim zenginimiz değil, müesses nizamın zenginlerinin dokunulmazlıkları (özellikle koç ailesi) olması ve hem bu oligarklar hem de siyasetin (ne yazık ki muhalefetin blok olarak) fbli olmaları.En büyük problem bizim zenginimiz az
Çok ortaklı olmayıp bireysel serveti en yüksek kişilerin başında Erden Timur geliyor camiada, onu da birilerinin yönlendirmesiyle pasifize etmeye çalışıyorlar.
Yöneticiyken çok daha sert hamleler yapılıyordu bence sadece mevzu adliyeye gitmemişti, hergün sayısız iftira atılıyordu.
Parayı kontrol eden herşeyi kontrol eder, nicelik tek başına önemli değil.
90 öncesinde fener çoğunluk ama ezici çoğunluk yine yok90 ve oncesi dogumlularin cogu fenerli. Sonraki nesillerin de yarisi bunlarin cocuklari. Bunlarin olusumunu yikmak uzun surer.
En büyük problem bizim zenginimiz az
Çok ortaklı olmayıp bireysel serveti en yüksek kişilerin başında Erden Timur geliyor camiada, onu da birilerinin yönlendirmesiyle pasifize etmeye çalışıyorlar.
Yöneticiyken çok daha sert hamleler yapılıyordu bence sadece mevzu adliyeye gitmemişti, hergün sayısız iftira atılıyordu.
Parayı kontrol eden herşeyi kontrol eder, nicelik tek başına önemli değil.
Bbg melih ne alaka la, ben eraycıydımMonaco herkesi satmaya hazırız demiş
Zakariayı tutup getirin lan
Aşırı zengin değil o da, emlak sektörü iyiken Erdenle kafa kafayaydılar. Şu an o 900 Erden 600-700 bandında bireysel servetleri.En zenginimiz Ali Sabancı geçinemiyorum diye ağlıyor gerisini söylemeye gerek yok
Gıcık olurdum melihe o yüzden koydumBbg melih ne alaka la, ben eraycıydım
Aşırı zengin değil o da, emlak sektörü iyiken Erdenle kafa kafayaydılar. Şu an o 900 Erden 600-700 bandında bireysel servetleri.
Ali Sabancı’nın orada demek istediği sadece kar payı üzerinden aylık geliri onun standart hayatına yetmiyor. Bu da sektörlerin gelir getirmediğinin göstergesi.
En Zengin Kıraçların varisiyle Enka tayfası olması lazım ama ilk 100ün %60-70i fenerli.
En zengin GS'li İpek Kıraç sanırım.Aşırı zengin değil o da, emlak sektörü iyiken Erdenle kafa kafayaydılar. Şu an o 900 Erden 600-700 bandında bireysel servetleri.
Ali Sabancı’nın orada demek istediği sadece kar payı üzerinden aylık geliri onun standart hayatına yetmiyor. Bu da sektörlerin gelir getirmediğinin göstergesi.
En Zengin Kıraçların varisiyle Enka tayfası olması lazım ama ilk 100ün %60-70i fenerli.
Pegasus onun evet ama Esas Holding üzerinden yürütüyor faaliyetlerini, Sabancı Holdingden ayrıldı. Sabancı çok bölünmüş durumda zaten zamanında Koç ile yarışıyorlardı.Pegasus bizzat Ali Sabancı’nın diye biliyorum, Sabancı ve Koç ailesinin resmi kayıtlı servetlerinin dışında illegal yoldan daha nice milyar dolarları vardır o yüzden 900 falan buz dağının görünen kısmıdır muhtemelen
Yok şarık tara falan gsli ama adam topu gçrse karakola bırakacak cinsten bir sanırımEn zengin GS'li İpek Kıraç sanırım.
İpek kıraç vardı birdeAşırı zengin değil o da, emlak sektörü iyiken Erdenle kafa kafayaydılar. Şu an o 900 Erden 600-700 bandında bireysel servetleri.
Kamalettin Agabeyim sende duyum vardır şutla bir ikiPegasus onun evet ama Esas Holding üzerinden yürütüyor faaliyetlerini, Sabancı Holdingden ayrıldı. Sabancı çok bölünmüş durumda zaten zamanında Koç ile yarışıyorlardı.