- 31 Aralık 2015
- 14.754
- 9.641
- 1.588
Santi, Gouiri gitmeyecek demis.
Bu herife kalsa Fransa'dan hiç futbolcu alamıyoruz. Hep olumsuz pompalıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Santi, Gouiri gitmeyecek demis.
Hiç 26 Ocak beklenmeden en yakın zamanda kiralık+ opsiyon ile Ugarte bitirilmeli. Devre arası yüksek bütçeli transfere hiç gerek yok. Zaten ligin 2. yarısında daha az maç olacak o yüzden ekstra büyük bütçeli transferler gereksiz.
Nasil yok? Ben 79-80 doneminde ilkokula basladim. Cocuklarin %80'i fenerliydi. 60 kisilik sinfta 3 Galatasaray'li var ya da yok idi. Ortaokul ve lisede bu degismedi haliyle. Bunlar simdi b3nimle yasit. Taraftarlik babadan ogula gecen bir sey cogunlukla. Kismen Avrupa basarilari ile biraz degisim oldu ama bunlarin soyunun kurumasi imkansiz. Heriflerin taraftar profilini stad cikisi roprtajlarda goruyorsun. Hala bir suru bebe var. Bunlari futboldan sogutmadan bu yapiyi yikamazsin. Sadece akoc parti parti dolasip envai sozler veriyor diye mi bu destek saniyorsun? En az daha 20 sene bunlari ezmezsek bu terorist olusumu yok edemeyiz. Bunlari semt takimi haline getirene kadar sampiyonluklarla, kupalarla doveceksin. Baska yolu yok. Bir de simdiki genc nesil zenginlesmesini beklemek zorundayiz. Galatasaray kisisel servetlerle degil belli bir kultur ile ilerleyen bir kurum. Yine de biraz destek fena olmaz. Ekonomik sartlar malum bizi de etkiliyecek.90 öncesinde fener çoğunluk ama ezici çoğunluk yine yok
90 sonrasından günümüze kadar tamamen bizim
Onların su anda çoğunluğu fosil yaşlı kitle
Yeni nesil hiç alamadılar onlar
Oluşum yıkma zor iş degil karakterli ve aidiyeti guclu yöneticiler lazim onların kitleden aidiyet bize gore cok daha yuksek bizim sadece genc nesilde aidiyet var fosil tayfa hobi olarak takim tutuyor
Soyları kurumaz 2 buyuk takim taraftar kitlesinde ezici üstünlük bende o dönemleri az cok biliyorum şehre gore yere gore değişir belki ama fener kitlesi 90lara kadar öndeydi evet ama ezici değildi ulke genelinde cunku metin Oktay gerçeği var o yıllardan konuştuğum herkes hayranlığıni söylüyor, 70 ve 90 arasi fenerli bizden cok gösterilmek icin özellikle sinema da ertem eğilmez gibi rejisorlere ne paralar verilmiş filmlerde başrol oyuncuları fenerli görünsünNasil yok? Ben 79-80 doneminde ilkokula basladim. Cocuklarin %80'i fenerliydi. 60 kisilik sinfta 3 Galatasaray'li var ya da yok idi. Ortaokul ve lisede bu degismedi haliyle. Bunlar simdi b3nimle yasit. Taraftarlik babadan ogula gecen bir sey cogunlukla. Kismen Avrupa basarilari ile biraz degisim oldu ama bunlarin soyunun kurumasi imkansiz. Heriflerin taraftar profilini stad cikisi roprtajlarda goruyorsun. Hala bir suru bebe var. Bunlari futboldan sogutmadan bu yapiyi yikamazsin. Sadece akoc parti parti dolasip envai sozler veriyor diye mi bu destek saniyorsun? En az daha 20 sene bunlari ezmezsek bu terorist olusumu yok edemeyiz. Bunlari semt takimi haline getirene kadar sampiyonluklarla, kupalarla doveceksin. Baska yolu yok. Bir de simdiki genc nesil zenginlesmesini beklemek zorundayiz. Galatasaray kisisel servetlerle degil belli bir kultur ile ilerleyen bir kurum. Yine de biraz destek fena olmaz. Ekonomik sartlar malum bizi de etkiliyecek.
Kendi deneyimlerinden dolayi katilamayacagim. Ayrica o Metin Oktay'a saygi sayanlar falan eskiden bir rekabet kulturu vardi, oradan kalma. Yoksa Metin Oktay, Lefter veya Hakki Yeten gibi isimler bugun yasasalar hemen bir camur atma kampanyasi duzenlenirdi. Kimsenin yucelmesine izin verilmiyor bir malum kisi haric.Soyları kurumaz 2 buyuk takim taraftar kitlesinde ezici üstünlük bende o dönemleri az cok biliyorum şehre gore yere gore değişir belki ama fener kitlesi 90lara kadar öndeydi evet ama ezici değildi ulke genelinde cunku metin Oktay gerçeği var o yıllardan konuştuğum herkes hayranlığıni söylüyor, 70 ve 90 arasi fenerli bizden cok gösterilmek icin özellikle sinema da ertem eğilmez gibi rejisorlere ne paralar verilmiş filmlerde başrol oyuncuları fenerli görünsün
Cüneyt Arkın kemal sunal habibim sınıfı vs hakan bayrakcinin açıklaması vardı 80lerde araştırma yapmıştık fener kitllesi Baskın çıkar diyorduk ama gs ve bjk kitlesinde yükselme olmustu demisti ki 90lardwb sonra anketler vs olsun hep biz önde çıktık sadece uefa kupasi demek yanlış olur 4 sene şampiyon olurken ciddinkitle topladık
Son yillarda topladığımız kitleyi saymıyorum hatta Polat donemi saat 20.45 donemi bile ciddi etkili oldu
Yani taraftar olarak bizi yakalamalari imkansiz gibi artık zaten yas kitlesinde 50 üzeri çoğunluk fenerli genc ve orta yaşta 2.siradalar her ortamda bariz üstünlük var
Tabi bukadar guclu bir kitleye rağmen guclu yöneticiler cikaramamak rezillik
Hep karavana olduğuna katılmıyorum transferlerin.Uzun süredir transferlerde hep karavana olması artık can sıkıyor ,resmen Erden Timur’un ekmeğini yiyoruz hala
Xamax ve Monaco maçlarından sonra en fanatik fenerliler bile konvoya katıldı. Oradan çok taraftar çaldık. Sonra ilk UCL katılımı vs vsSoyları kurumaz 2 buyuk takim taraftar kitlesinde ezici üstünlük bende o dönemleri az cok biliyorum şehre gore yere gore değişir belki ama fener kitlesi 90lara kadar öndeydi evet ama ezici değildi ulke genelinde cunku metin Oktay gerçeği var o yıllardan konuştuğum herkes hayranlığıni söylüyor, 70 ve 90 arasi fenerli bizden cok gösterilmek icin özellikle sinema da ertem eğilmez gibi rejisorlere ne paralar verilmiş filmlerde başrol oyuncuları fenerli görünsün
Cüneyt Arkın kemal sunal habibim sınıfı vs hakan bayrakcinin açıklaması vardı 80lerde araştırma yapmıştık fener kitllesi Baskın çıkar diyorduk ama gs ve bjk kitlesinde yükselme olmustu demisti ki 90lardwb sonra anketler vs olsun hep biz önde çıktık sadece uefa kupasi demek yanlış olur 4 sene şampiyon olurken ciddinkitle topladık
Son yillarda topladığımız kitleyi saymıyorum hatta Polat donemi saat 20.45 donemi bile ciddi etkili oldu
Yani taraftar olarak bizi yakalamalari imkansiz gibi artık zaten yas kitlesinde 50 üzeri çoğunluk fenerli genc ve orta yaşta 2.siradalar her ortamda bariz üstünlük var
Tabi bukadar guclu bir kitleye rağmen guclu yöneticiler cikaramamak rezillik
Bunlar gibi cok örnek var ,tabi arifin soyledikleride doğru fakat su var 80lerden itibaren kırılma anlarında hep bizden yana olduXamax ve Monaco maçlarından sonra en fanatik fenerliler bile konvoya katıldı. Oradan çok taraftar çaldık. Sonra ilk UCL katılımı vs vs
Yav Allah’ın dağındasın telefon çekmez televizyon çekmez ne anlatıyonGüney Afrika'da Shithole diye ortasaha var şuan oynuyor
1990-2000 arası sadece 1 kez sampiyon olan fb'yi geçmemiz mantikli.Bunlar gibi cok örnek var ,tabi arifin soyledikleride doğru fakat su var 80lerden itibaren kırılma anlarında hep bizden yana oldu
Misal ben ortaokuldayken sınıfı geçtim okulda çoğunluk gs li idi ki daha uefa kupasi yoktu
Fakat su da doğru gs kitlesi geçmişten bugüne hiçbir zaman holigan olmamış ve kulübe cok bağlı olmamış. Fener kitlesi kulune daha sadık ozellikle eski nesil
Aslında futboldaki yali gibi pislikler sebebiyle tataftarlikve takip oranida ciddi düşmeye basladi stadllarin doluluk oranları bile kanitliyor
5G kullanıyorum yanıq g.verenYav Allah’ın dağındasın telefon çekmez televizyon çekmez ne anlatıyon