Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.738
- 109.553
- 4.878
49 yaşına geldin üstat trollugu bırak artık. Biz senin kılların agarirken de seveceğizsingo önümüzdeki sezona hazırlanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
49 yaşına geldin üstat trollugu bırak artık. Biz senin kılların agarirken de seveceğizsingo önümüzdeki sezona hazırlanmalı
Benden çok yoruyor di misu mustafa alp demirci kadar yoran uye yok
git torun falan sev dede
Katılıyorum. Tek hedef lig olmalı hem de her sezonAvrupa mavrupa defteri an itibariyle rafa kaldırılmıştır
Tüm gs düşmanlarına gün yüzü göstermemek için bir süreliğine kuruluş amacımızdan vazgeçeceğiz ve sadece lige odaklanacağız
Yağmurlu havada su yok oğlum size
Bunu 3 senedir diyorum bu ülkede bunlara gün yüzü göstermeyip soylarını kurutana kadar şampiyonluğu bırakmamalıyız biz rahat etmiyoruz çocuklarımız rahat etsin.Avrupa mavrupa defteri an itibariyle rafa kaldırılmıştır
Tüm gs düşmanlarına gün yüzü göstermemek için bir süreliğine kuruluş amacımızdan vazgeçeceğiz ve sadece lige odaklanacağız
Okan buruk bunu begendiAvrupa mavrupa defteri an itibariyle rafa kaldırılmıştır
Yalnız ligde herhangi bir puan kaybı olursa taş üstünde taş bırakmamOkan buruk bunu begendi
Adam gibi 11 oynayacak oyuncuları bulup geleni geçeni sevmemiz lazım.Yalnız ligde herhangi bir puan kaybı olursa taş üstünde taş bırakmam
Simitçi otelci manavcı el ele tutuşsun gitsin düzgün transfer yapsın madem erdeni savunmuyolar en azından 1 şeyi yapabilsinler
1000 yıldır şunu anlatmaya çalıştık be sado bize karşı savaş verdin burada. :/ önce ben yaptım lanAvrupa mavrupa defteri an itibariyle rafa kaldırılmıştır

Bunu yüce divanda hamsi olduğuna dair güçlü deliller sebebiyle yargıladığımız günleri hatırlar mısın?su mustafa alp demirci kadar yoran uye yok
git torun falan sev dede
Bunu yüce divanda hamsi olduğuna dair güçlü deliller sebebiyle yargıladığımız günleri hatırlar mısın?