Erol Tun
Sarı Üye
- 10 Ağustos 2019
- 240
- 165
- 238
8M+ KDV trabzon ödiyecek. Bundan asari olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Man Utd‘a gidecek galibaConor Gallagher Atletico'dan ayrilmak istermis.
6 ay sonra sözleşmesi bitiyor ayrıca.Berkan'in piyasa degeri nedir ki? Bundan 2 sene once daha genc iken Italyanlar 5 milyon euro deger bile vermeden geri gonderdi. Gecen zamanda daha da yaslandi daha da az oynamaya basladi. Boyle bir oyuncuya 1 milyon euro kim ne diye versin yurt icinden? Biz ustelik daha genc haline 4 milyon euro vermisken.
PL'ye dönmek istiyor sanırım.Conor Gallagher Atletico'dan ayrilmak istermis.
Tamam işte salaklık orda zatenBerkan'in piyasa degeri nedir ki? Bundan 2 sene once daha genc iken Italyanlar 5 milyon euro deger bile vermeden geri gonderdi. Gecen zamanda daha da yaslandi daha da az oynamaya basladi. Boyle bir oyuncuya 1 milyon euro kim ne diye versin yurt icinden? Biz ustelik daha genc haline 4 milyon euro vermisken.
Berkan'i zorla gonderen yok, kendisi ben oynamiyorum sadece antrenman yapmak icin Kemerburgaz'a cagiriyorlar beni dermis. Hakli da , oynatilmiyor cunku hangi argumanla takimda tutmaya ikna edeceksin? Yoksa sezon sonuna kadar kalmaya ikna edebiliyorlarsa kalsin derim bende zaten sezon sonu yine gidecek.Tamam işte salaklık orda zaten
Yusufu anlarım hem katkı vermiyo hem kontenjan yiyo bedelsiz de olsa gönder kimse para vermez çünkü sözleşmesi bitiyo ya da kutucu katkı vermese de bonservis getirebilir o yüzden onu da gönderebilirsin ama berkan hem rotasyonda duruyo hem de kontenjan yemiyo e para da kazandırmıyosa ne diye 6 ay daha ırgat gibi kullanma imkanım varken konya kullansın istiyim berkanın gönlünü hoş edeyim ki
En kötü fethiye maçında sür sahaya diğer orta sahalarım sakatlanmasın,önde olduğun maçlarda al 90da oyuna zaman geçirsin,ayıp olur diye de düşünmezsin gidecek zaten sene sonu
Os da 4 adam olacağına 5 adam olsun durduk yere hiçbir şey kazanmayacaksam ne diye 4 adam olayım ki sakatlığı var cezası var türkiye kupası var vs vs
Madem öyle, aldigi maas zaten dusuk. Kalsin sözlesmesi bitene dek. Alemin kerizi bizmiyiz?Berkan'in piyasa degeri nedir ki? Bundan 2 sene once daha genc iken Italyanlar 5 milyon euro deger bile vermeden geri gonderdi. Gecen zamanda daha da yaslandi daha da az oynamaya basladi. Boyle bir oyuncuya 1 milyon euro kim ne diye versin yurt icinden? Biz ustelik daha genc haline 4 milyon euro vermisken.
E kalsin 6 ay daha. Birsey kalmamis zaten6 ay sonra sözleşmesi bitiyor ayrıca.
Nasıl hangi argümanla yawBerkan'i zorla gonderen yok, kendisi ben oynamiyorum sadece antrenman yapmak icin Kemerburgaz'a cagiriyorlar beni dermis. Hakli da , oynatilmiyor cunku hangi argumanla takimda tutmaya ikna edeceksin? Yoksa sezon sonuna kadar kalmaya ikna edebiliyorlarsa kalsin derim bende zaten sezon sonu yine gidecek.
Sorun o ya, kalmak istemiyor. Cocugun motive sifirmis cunku her sabah antrenmandan otesini goremiyorum diye OB'ye serzeniste bulunmus.Madem öyle, aldigi maas zaten dusuk. Kalsin sözlesmesi bitene dek. Alemin kerizi bizmiyiz?
Evet bizim yönetim alemin kerizi
Cok da tin acikcasi. Belese gidecegine 6 ay daha antreman topcusu olur o vakitSorun o ya, kalmak istemiyor. Cocugun motive sifirmis cunku her sabah antrenmandan otesini goremiyorum diye OB'ye serzeniste bulunmus.
Olm adamin maasi zaten takimin en dusuklerinden biri ya ne anlatiyorsun?Nasıl hangi argümanla yaw
Sözleşme argümanıyla tabi ki
Beni oynatmıyosunuzun karşılığı verin sözleşmemi elime gideyim mi
Bonservis getir git,tek taraflı fesih bedelini getir yine git,getirmiyosan kalacaksın tabiki sezon sonu nereye istiyosan gidersin
Bazı haberler okudum bu uyanık konya monya derken arka planda tsyle de görüşüyomuş bizimkiler durumu ayıkınca konyaya gideceksen feshederiz demişler güya
Berkan bile cin olmadan şeytan çarpmaya kalkıyor

Hocası olduğum takımın ilk idmanıOlm adamin maasi zaten takimin en dusuklerinden biri ya ne anlatiyorsun?
Sen hocalik kurslarina falan baslama sakin her oyuncuyla kavga edersin bu mantikla.![]()