Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın arias aşkı bitti mi acaba wolves düşmüşken yoklanabilir

Umut Tohumcunun olmaması iyi oldu diyordum (hoca max 100-150 dk verir bi sezonda diye) fakat Bayern ve Dortmund’a gitmesini bekliyordum yorumları gördüm bi kaç yerde. İlginç geldi bu kadar iyi mi o çocuk

Mudahaleleri sıkıntı her maç kart yer burada

IMG_4176.webp

Gündemi sıkı takip edemiyorum da net görmediğim adamlar için astronomik maliyetlerin konuşulduğunu gördükçe Göztepeli Dennis iyice aklıma yatmaya başladı. 5-7 milyon gibi bonservisle her türlü iş görebilecek bir 'hamal'...Scoutun, hocan, yönetimin iş bilmez adamlardan oluşunca, çok daha iyilerini bulma imkanından uzaksın maalesef...

Foruma kar değil dolu yağıyor monitor kırılacak sayın adminler lütfen kar tanelerini biraz ufaltabilir miyiz

Ugarte'nin bitmeyi yakın olması hikaye. Newcastle'a karşı 11 çıktı, gayet de iyi oynadı. Yerine orta saha almadan niye kiralasın sana Manchester?

Ben anca 3 hafta sonra cikan haberlerle inanmaya baslarim. Ondan önce oyuncular ile ilgelenemz bizimkiler.

Ugarte yi izleyen var mı? İçime hiç sinmiyor ama sanırım bunu kiralıcaz gibi. Ama son maçlarda da banko oynuyor bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt