Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılacak transferler Atl Madrid maçından itibaren oynayabilecek mi yoksa bir üst turdan itibaren mi oynatabiliyoruz.

Birde şu kar efektini nasıl kapatabiliyoruz. :asd:

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Ugarte
Sane Yunus Baris

Günay
Sallai Arda Beraldo Eren
Sara Lemina
Sallai Gündogan Lang
Icardi

Sirf 3 oyuncu mükemmele cevirir takimi. Ugarte Torreira belki teknik olarak eksik kalabilir ama physis ve mücadele top seviye olur. Olmaz denilirse freiburgdan Manzanbi alirim manyak bir sey
Hoşgeldin knk

Ne Tel ne Lang ne Lookman Saint Maximin kadar yetenekli degil ki Saint Maximin Newcastleda premier igin icinden de geciyordu belli donem.. Herifin 26 yasinda Tr'de yapabildikleri ortada onun yari yetenegindeki Cerny bjkde en cok is yapan adam oldu ..
Bizim ilk kriterimiz yetenekten once aidiyet ve karakter olmali ..Onun disinda riski minimum tutmaliyiz boyle adamlarda artik cope atacak 20-30 milyonumuz yok

Skoglund
Ayberk karapo
Ugarte
Silas andersen
defans bek orta saha hepsi rotasyon yapacak kadro olmus olur . Bize lazim olan sag bek yedegi defans ve orta saha zaten

Napoli lang'ı aldığı fiyattan kuruş aşağı vermez. O paralara cikilacaksa, raspadori de illa İtalya demiyorsa onu zorlamak lazim. Raspadori daha çok takım oyuncusu ve takımı oynatan, oyunu acabilen hucum oyuncusu

Napolinin başında iplikci nedim var. Adam kuruş aşağı vermez. Benim anlamadığım lang işi çıktıysa barışın gitmesi olasılığı. Artı olarak lang geçen seneden çok uzak. Kaslanmis gibi gördüm o psv kivrakligi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt