Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin alacağın oyuncu yine en kötü Lang veya o seviyeye çıkmış oyuncu olmalı yoksa takım bir yerden bir yere gelişim gösterip yol alamaz.

lang potansiyeli olan oyuncu daha dogru geliyor bana

simdi adama 4-5 milyon verip kenara koyunca ne gibi bir ilerleme olacak ki

bir de bu adamlar yedek kalip oyuna girince ayni lang gibi oynamiyor cogu zaman

Senin alacağın oyuncu yine en kötü Lang veya o seviyeye çıkmış oyuncu olmalı yoksa takım bir yerden bir yere gelişim gösterip yol alamaz.
tamam diyoruz ki işte git genç bul zor bişey değil

illa isimli topçu mu lazım lang mang?

no name olarak gelen onyekurunun verdiği skor katkısını hangi kanat verdi 10 senedir

zaten genç almak zorundasın, en denenebilecek mevki de kanat, gidip stopere 20 yaşında çocuk alacak halin yok

Kimse cezalı veya sakat değilse en iyi 11 bizde bana kalırsa ama bizim yedeklerin ve as oyuncuların arasındaki fark mesela Fener'de yok. Birde öyle bakmak lazım.

Kimse cezalı veya sakat değilse en iyi 11 bizde bana kalırsa ama bizim yedeklerin ve as oyuncularını arasındaki fark mesela Fener'de yok. Birde öyle bakmak lazım.

haklisin

ama o kaliteyi artirma metodunu dogru ayarlamak lazim

ismiyle barisi leminayi yunusu kesecek adam degil de potansiyeli ve peformansi ile bunu zorlayacak adam lazim

tersten dusunelim haaland arkasina gider mi mesela osimhen kane filan

city alir mi yedek ile as arasi yakin olsun diye

haklisin

ama o kaliteyi artirma metodunu dogru ayarlamak lazim

ismiyle barisi leminayi yunusu kesecek adam degil de potansiyeli ve peformansi ile bunu zorlayacak adam lazim

tersten dusunelim haaland arkasina gider mi mesela osimhen kane filan

city alir mi yedek ile as arasi yakin olsun diye
bravo

lewandowski'nin kane'in yedeği falan komik komik adamlardı yıllarca

çupo moting vs

evet ama o da devrede bulunabilir mi emin değilim

ugarte'yi opsiyonlu kiralayıp verim alırsak sene sonunda beğenirsek almak en mantıklısı gibi
Ugarte'yi kiralık falan veriyorlarsa en mantıklısı o. En mantıksızı ise Onyedika'ya 25-30 milyon vermek olur. Bir de Samuele Ricci ismi gündeme gelebilir diye bekliyorum. Milan'da fazla süre bulamıyor. O nasıl olur acaba sertliği soru işareti onun sanırım.

lang potansiyeli olan oyuncu daha dogru geliyor bana

simdi adama 4-5 milyon verip kenara koyunca ne gibi bir ilerleme olacak ki

bir de bu adamlar yedek kalip oyuna girince ayni lang gibi oynamiyor cogu zaman
Lang zaten oynamak istediği için Napoli'de sorunlu yani buraya gel yedek ol desen sittin sene gelmez zaten. Bu tür oyuncuların peşine düştüysek ya yazın Barış'ın gitme ihtimaline karşılık hazırlık olabilir ya da rekabetin artması ve kalitenin artması için kimseye 11 garantisi vermiyoruz diye mesajdır mevcut takımda olanlara.
tamam diyoruz ki işte git genç bul zor bişey değil

illa isimli topçu mu lazım lang mang

zaten genç almak zorundasın, en denenebilecek mevki de kanat, gidip stopere 20 yaşında alacak halin yok
Bizimkilerin genç oyuncu aradığına inaniyor musun büyük ihtimal yine isim yapmış veya herkesin bildiği birilerin peşinden koşuyorlar.

Yoksa genç kanat bulunmaz değil ama kanat için illa 20 yaşında birini almamız da lazım değil genelde hücum oyuncuları acemi değilde daha çok rustunu ispatlamış olsa daha iyi oluyor bizim gibi takımlarda.

Mesela defansif orta sahaya git bir genç bul getir ona birşey demem.

Vay bee ne günlerdi

1767379285357.webp

Lang zaten oynamak istediği için Napoli'de sorunlu yani buraya gel yedek ol desen sittin sene gelmez zaten. Bu tür oyuncuların peşine düştüysek ya yazın Barış'ın gitme ihtimaline karşılık hazırlık olabilir ya da rekabetin artması ve kalitenin artması için kimseye 11 garantisi vermiyoruz diye mesajdır mevcut takımda olanlara.

Bizimkilerin genç oyuncu aradığına inaniyor musun büyük ihtimal yine isim yapmış veya herkesin bildiği birilerin peşinden koşuyorlar.

Yoksa genç kanat bulunmaz değil ama kanat için illa 20 yaşında birini almamız da lazım değil genelde hücum oyuncuları acemi değilde daha çok rustunu ispatlamış olsa daha iyi oluyor bizim gibi takımlarda.

Mesela defansif orta sahaya git bir genç bul getir ona birşey demem.
genç almak bir tercih değil zorunluluk bizim için

gidip 18-20 yaşında adam alınsın da demiyorum zaten, 23-24 yaşına kadar adam alabiliyorsun şu an genç kuralına uygun. maaşı 1.5 bonservisi 13-15e kadar mis gibi topçular bulunur.

ayrıca kaç yıldır barış kerem yunus gibi gençlerle götürdük kanatları, tam tersi yaşlı topçular sıçıp sıvıyor kanatta tempoyu da kaybedince

Ugarte'yi kiralık falan veriyorlarsa en mantıklısı o. En mantıksızı ise Onyedika'ya 25-30 milyon vermek olur. Bir de Samuele Ricci ismi gündeme gelebilir diye bekliyorum. Milan'da fazla süre bulamıyor. O nasıl olur acaba sertliği soru işareti onun sanırım.
şüphesiz en mantıksız kararı verip onyedikayı 30 bonservis 5 maaşa alırız sene sonu da ağır diye stopere kaydırırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt