Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genç almak bir tercih değil zorunluluk bizim için

gidip 18-20 yaşında adam alınsın da demiyorum zaten, 23-24 yaşına kadar adam alabiliyorsun şu an genç kuralına uygun. maaşı 1.5 bonservis 13-15 mis gibi topçular bulunur.

ayrıca kaç yıldır barış kerem yunus gibi gençlerle götürdük kanatları, tam tersi yaşlı topçular sıçıp sıvıyor kanatta tempoyu da kaybedince
Yok beni yanlış anladın, kanat için kendini ispatlamış oyuncu derken yaşlı biri değil ama 24-26 yaş aralarında olabilir düşüncem.

Acemi oyuncu derken zaten onlar 18-21 yas arası oluyor genelde . Bize kural gereği öyle biri de lazım ama hiç isim de çıkmıyor bir kaç hafta evvel Cisse ve Avom yazıldı sonra kayboldu gitti.

Deniz Zorlu habire genç isim atıyor ortaya ama en azından çocuk takip ediyor gidip Silas Andersen mi olur başkası mı olur bilemem ama bu konuda ciddi bir çalışma yapılması gerekiyor.

Erol evcen kim yahu her gün başka bir isim sıkıyor en ciddi aday diye. Bizim maalesef bir tane bile güvenilir duyumcumuz yok. Geçen yazın sonunda tolgahan diye bir eleman fena yardırıyordu bu dönem o da sessiz

Yok beni yanlış anladın, kanat için kendini ispatlamış oyuncu derken yaşlı biri değil ama 24-26 yaş aralarında olabilir düşüncem.

Acemi oyuncu derken zaten onlar 18-21 yas arası oluyor genelde . Bize kural gereği öyle biri de lazım ama hiç isim de çıkmıyor bir kaç hafta evvel Cisse ve Avom yazıldı sonra kayboldu gitti.

Deniz Zorlu habire genç isim atıyor ortaya ama en azından çocuk takip ediyor gidip Silas Andersen mi olur başkası mı olur bilemem ama bu konuda coddi bir çalışma yapılması gerekiyor.
valla artık bu "olmuş" ve çok yüksek maaşlı topçu işini bi kenara bırakmamız lazım sürdürülebilir değil

yani kimse 300 500 bin euroya adam alınsın demiyor ki, git bonservis ver yine ama satılabilecek adamlar al

doue'yi getirebilmiş olsak mesela geçen sene maaşlar falan en az 50-60 milyon artıdaydık şu anda, hepsi birbirine bağlı olayların

bi bakmışız yine etebo kiralıyoruz

noa lang
metehan mimaroglu

ugarte
Yetmez

Sol kanada lookman kalitesinde biri lazım as oynayacak

10 numaraya da ne bilim çerki klasında bi tip

Alternatif olarak da artık can armandoyu mu alıyon metehanı mı alıyon al bulunsun

Geçen başağın kadroyu attım 10 tane ilk 11 seviyesinde rotasyonları var sadece hücum için, bizde yunus sane barış osiyle maça çıkıp yedeğe de idareten bi yabancıyla canarmandoyu yazamazsın çocuk yeni messi mi yeni endoğan adili mi bilmiyoruz bilinmezliğin üzerine kuramazsın her şeyini

Gsnin yedekler; icardi, alınacak yabancı kanat ve can armando

Böyle yedek kulübesi mi olur la

Doğru tespit o yüzden bu oyuncu standart bir yedek kalitesinde olamaz.

Futboldan anlayanlar genelde ortak paydada buluşuyor zaten aklın yolu 1

frattesi barellaya alternatif olsun giderse yeri dolsun diye alındı

arkasında oyun kurucu 6 yani hakan ile oynayıp ileri geri çalışan birisi

çok iyi topçu ama torreira artık ileri çıkmayacaksa ve biz emre özcanın dediği gibi onu derinde kullacaksak olur

torreira frattesi yunus da suat emre okan gibi bücür ama presçi bir orta saha olur

Boşuna nöbet tutuyoruz yav.

Bizim yönetim ayın 28’inden sonra ağzını açıp gökyüzünden transfer düşmesini bekleyecek.

frattesi barellaya alternatif olsun giderse yeri dolsun diye alındı

arkasında oyun kurucu 6 yani hakan ile oynayıp ileri geri çalışan birisi

çok iyi topçu ama torreira artık ileri çıkmayacaksa ve biz emre özcanın dediği gibi onu derinde kullacaksak olur

torreira frattesi yunus da suat emre okan gibi bücür ama presçi bir orta saha olur
Tehlikeli bölgede Frattesi'nin adamı belli.

frattesi baya az oynamış ama yaw yani rotasyon topçusu bile değil nerdeyse

Biz kelini görünce oyuna Altan girsin demiyoruz.

Şunu hatırlayan layk. :d

Çıkan ortasaha isimlerine bakınca, umarım sonu Wan Bissaka-Doue-Jelert olmaz diyorum. Çünkü birebir aynı ilişkide alternatifler

frattesi ilen ugarteyi mukayese etmek futbol adına hicap duyulacak bir karşılaştırma olur ne yazık ki

Sikeciler lookmani mi aliyormus, istiyormus?

Nöbetten uzağım. Havayı soludum biraz. Havada tam pulgar çorbası gibi bir devre arası transfer dönemi var maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt