Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang mang hikaye bize Aral Şimşir lazım seneye yabancı kuralı serbest kalmıyor hatta 10+4 genç futbolcuya düşüyor bizim yerli olarak alabileceğimiz adamlar giderek kısıtlandı.

Hele ki Barış giderse ciddi anlamda yerlilerde güç kaybederiz ki yabancı kuralı kalkmadığı sürece açıkçası yollamamak lazım.

Lang mang hikaye bize Aral Şimşir lazım seneye yabancı kuralı serbest kalmıyor hatta 10+4 genç futbolcuya düşüyor bizim yerli olarak alabileceğimiz adamlar giderek kısıtlandı.

Barış giderse ciddi anlamda yerlilerde güç kaybederiz.
Galiba bizimkilerin kafasında tff'ye sezon sonunu göstertmeden steven ile birlikte uğurlamak var.

Son günlerde menajerler kimi getirirlerse. Baktılar olmuyor gidip gardiye yalvaracaklar.
Her transfer dönemi aynı şey tonla isim çıkıyor millet çoşkuya geliyor sonu hep hüsran oluyor hatta kötünün iyisine razı ediyorlar.

Hojberg vs derken bi anda Vecino
Danso vs derken bir anda Cuesta

Planlamayı hep müthiş yapıyoruz.

12 kişi mi oynayacağız diyip Lemina'yı alıp şampiyon oluyoruz.

Her şeyi doğru yapsak açık ara hem lig hem Avrupa'da ciddi sükse yaratabilecekken her seferinde potansiyeli yok ediyoruz.

Fener ve Beşiktaş'ın 30 tane daha yabancı alacağını düşünürsek seneye yabancı kuralı serbest kalsın diyecekler

Mathys Tel' in sonraki sezonun opsiyonu bizde olmak koşuluyla 1.5 sezonluğuna kiralanması hususuyla ilgili bütün taraflara gerekli talimatları vermiş bulunuyorum. Israrlarıma rağmen Hotspur Jewlerini bonservisini vermeye ikna edemedim; 30-35 vermek hem riskli hem bütçe ayırmak da mümkün olmayabilirdi zaten. Can Armando işi tamam. Başka hücumcu düşünüp boş yere kafanızı yormayın.

Kesinlikle sağlam bir DM, ayrıca tam istenen özellikleri haiz biri bulunabilirse bir de sol stoper alınmasını, Sara giderse, yerine potansiyelli U22 AM yetenek aranıp bulunmasını da talimatlarıma ekledim tabii. Başka transfere gerek yok; yazın duruma göre bakılır.

Baktım yine saçmalayacaklar, müdahale etmek gereği hissettim...

Fener ve Beşiktaş'ın 30 tane daha yabancı alacağını düşünürsek seneye yabancı kuralı serbest kalsın diyecekler
İnşallah, yok alacağım oyuncu 23 yaş altı olacak falan inanılmaz saçma işler, kulüpleri TFF yönetemez, istersem Milan gibi bütün oyuncuları 33 yaş üstü alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt