Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nao Lang düşünülüyosa Barış Alper satılıyo olabilir başka türlü makul gelmiyor bana. Sakatlık vs olmadığı sürece bizim kanatlar belli zaten oraya alternatif mümkünse 23 yaş altı kontenjanına uygun bir oyuncu lazım. 1 tane sağlam defansif orta saha 1 tane genç hücumcu oldu bitti 2 transferle yürür gideriz

2 maç önce carmıha geriliyordu herif, hala nasıl şu barışa net güven duyabiliyorsunuz anlamıyorum adam bir maç şov yapıyor önümüzdeki hafta bir lig maçında sanki 3.ligden gelmiş oyuncu gibi oynuyor herifin net bir çizgisi yok kötü olduğu zaman dünyanın en kötü kanat oyuncusu oluyor iyi oldumu da uçuyor. Bu takımın çok net kanat oyuncusuna ihtiyacı var diğer bölgelerden daha çok hem de sonra bütün forum Osimhen'e bir tane top gelmiyor diye kafayı yiyoruz 90 dakika. Mesajım yanlış anlaşılmasın çok kral oyuncu iyi oyuncu ama adamın ortası yok yunus öyle değil ölüsü 10 numara oynuyor zaten. 20 tane kanat oyuncumuz da olsa bir tane gary rodriges arıyor bu takım kim ne derse desin. Osimhen'e lazım bir kere.

Mümkün değil benim tahminim Dennis olacak muhtemelen 10 m euro civarına olur.

Hayvan gibi gelir elde ediyoruz her yerden para akıyor, dursunu haracını ödetmeden bırakmazlar. Yazın pastadan payı uğurcanla aldılar, şimdi de oluaiyi şişirdiler balon gibi dursun şimdiden görüşüyordur ts ile

Yerli oyuncu havuzunda tam bir kuraklık hakim. Rotasyona katılabilecek adam bile yok yerli liglerde. Gurbetçilerden Hakan yaşı itibariyle girilmeyecek külfette, Salih hiçbir özelliği öne çıkmayan dümdüz bir herif, çok övülen Aral' ın üzerine defansif görev yüklendiğinde verimli olabileceğini zannetmiyorum, transfer yapan Umut Tohumcu hemen katkı verebilecek biri değildi kanısındayım...

O yüzden Barış ve hele Yunus' u pamuklara sarmamız lazım. Uğurcan da henüz umduğum kadar güven verememiş ve tedirgin görüntü sergilemiş olsa da iyi ki alınmış; Totalde daha yüksek maliyetli Ederson' un veya o maliyetlerle benzer profilde birinin alınmamış olmasından memnunum...

Ugarte ok bence ya gayet. Güney Amerikalı, milli takımında vs oynuyor. Lucas belli ki 1-2 seneye dönecek ülkesine. Yerine devam etsin.

Hücum hattına bak ilerde adam yok 1 tane adam alıp geçecekler orayı

Tesisin çevresindeki elektrik santrallerinin radyasyon yaydığı ve insan beynine zarar verdiği söyleniyodu kesin öyle bişey oldu başka açıklama bulamıyorum artık

Musaba için bonservis bedeli ödememişler, Musaba serbest kalma bedelini kendisi yatırmış deniyor
oha göz göre göre şikeye devam

Neymar da psgye öyle gitmişti

Kıskanmayın fenerimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt