Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat kiralayıp, genç bir orta saha bonservis ile almak devre arası için en gerçekçi senaryo olur. Barış Yunus sane iyi durumda iken kanata astronomik para vermemek lazım. Bir ekleme lazım ama geçici bir çözüm de olur. Orta saha defansif açıdan sıkıntı yaşıyoruz, oraya kalıcı bir isim lazım. Diğer mevkiler fırsat olursa kollanır ama acil olan 2 mevki var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lookman gitti diyelim.
Atalanta 2 oyuncu birden satar mı?
Galiba 1 oyuncuları daha gitmek istiyordu.

Bu işin oluru Dennis gibi eğer Şubat başı indireceksek hiç gerek yok şimdi indirsinler.

Bu arada gündemlerden yabancı VAR da hiç konuşulmuyor.
Her şeyiyle rezil bir yönetim

Camiamızda 25 gün sonra uçaklar havalanacak gibi bir hava mevcut

Çoktan ortasaha gelmeliydi. Bekleyin bekleyin belki sakat elde kalmış birilerini parayla alırsınız

Sivaslı topçu barışa sert hareketle faul yaparken. Fenerbahçe denen oluşum barışa geçmiş olsun demişti. Normalde demez. Acaba diyorum 1 sene sonra kendilerimi alacaktı. Kafamda bu kuşkuyla devam ediyorum

Noah muptezeli ne kadar kazaniyormus

6 Numara için zorunda kaldığımızda sol stoper de oynatabileceğimiz defansif yönü kuvvetli/fizik üstünlüğü olan hatta mümkünse sol ayaklı bir adam bulabilsek keşke işimizi o kadar rahatlatırdı ki seneye 10 yabancıyla kadroyu kurarken çok sorun yaşayacağız gibi

Oulai uygun bedelle transfer etme imkanı olsa bile bize lazım profil değil. Net DM transferi en büyük öncelik. Sara' nın gönderilmesi durumunda ofansif meziyetleri gelişkin, skor katkısı yüksek bir 8.5 yahut 10 numara düşünülmeli; ona da uymuyor. Mevkii çok önemli değil, amaç yatırım desen çift haneleri bulmamalı maliyeti. Muhabbetler 'soap foam' tadında, geçiniz...

Hay oulaisine sokam. Nefret ettim heriften. Birde 50 milyon Euro diyorlar.

İnstagram da hamsiler oulayiye 50-60 diyor ne lan bu herif pogba mı prime kante mi ne numarası var bunun uzak durmalıyız net barış 3 senedir çatır çatır oynuyor o teklifler gelmiyor Avrupadaki takımlar 15-20 den fazla vermezler Avrupa liglerinde kendini ispat etmemiş topçuya öyle kolay kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt