Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoktan ortasaha gelmeliydi. Bekleyin bekleyin belki sakat elde kalmış birilerini parayla alırsınız

Okan 1 ay önce falan hatalarımızdan ders çıkardık dediğinde ben transfer sezonu açılır açılmaz en azından 1 orta saha 1 tanede hücumcu gelir diye düşünmüştüm yine inandım yalan yok

Şimdi 28 Ocak muhabbeti yapıyor nasıl bir hata nasıl bir ders ben anlamadım

Bunların planı çok net. Boşuna transfer beklemeyelim bence. 28 ine kadar bekleyecekler, o hafta o geldi bu geldi diye haberler salacaklar. Son hafta kimse futbolcusunu bırakmak istemiyor deyip menajerlere para yedirecek boş bir oyuncu alacaklar. Umutlar yaz transferine kalacak.

Lang işi ciddi gibi he. Okan hocam 1 ay oynatmayacak herif dellenecek ne gerek var ki.

Bunların planı çok net. Boşuna transfer beklemeyelim bence. 28 ine kadar bekleyecekler, o hafta o geldi bu geldi diye haberler salacaklar. Son hafta kimse futbolcusunu bırakmak istemiyor deyip menajerlere para yedirecek boş bir oyuncu alacaklar. Umutlar yaz transferine kalacak.
Her transfer dönemi olan şey. Şaşırtmaz.

Oulai’nin değeri sezon sonunda 61 milyon euroya yükselir

Aral Şimşir'i biz neden almayı düşünmüyoruz ki?
Yusuf demir'den daha potansiyelli

Yav ne Lang‘i gidin orta saha icin basin parayi

Kanat icin rotasyona bir genc alsak yeterli bizim temel ihtiyacimiz orta saha

Orta saha düsmanligi tam gaz devam ediyor

Aral Şimşir'i biz neden almayı düşünmüyoruz ki?
Yusuf demir'den daha potansiyelli
herhangibir amatör tanımadığımız bir topçu bile yusuf demirden daha potansiyelli olabilir çünkü o çocukta mental 0 mental 0 olduğu için potansiyelden 0.İnşallah tez vakitte gönderilir.

Bu takıma daha Halil Dervişoğlu girecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt