Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse en kötü senaryoda Mayıs ayında yönetimden kurtuluruz kötünün iyi tarafından bakalım

Veerman lazimdi ama tedesco onu veto etmis

guenduziyi neden istemis olabilir anlamiyorum, ismail yuksekin olmus hali.
Guenduzi dediğin gibi. Veerman için ikili mücadelesi yok diye istemedi, anlaşılabilir. Lakin mesela aynı takımdan Rovella gibi biri daha doğru olurdu onlar için.

Guendouzi yi aldilarsa eğer gerçekten geçmiş olsun

4 senelik döneminde hangi genç bir yerden bir yere geldi rotasyonds kim aktif bir sekilde iyi bir oyuncu olarak kadroda bulundu diye sorarim o halde rtaş

Valla bana göre Boey'i Boey yapan Okan hocanın onu oynatma tarzı oldu. Barış'ı Barış yapan da. Yunus keza. Ve bence Kerem Okan hoca olmasaydı zaten Benfica falan hayatta göremezdi. Aynı zamanda bir yerden bir yere gelmeyi geçtim, bence belli oyuncuları belli seviyede tutmayı başarmak da bir meziyettir. Apokerim gibi mesela.

Hatta şöyle söyleyeyim, Okan hoca yerine X hoca olsaydı Mertens 1 veya 2 sene erken emekli olurdu büyük ihtimalle. Mertens'in kendi söylediği bir şey bu, Okan hoca benim futbol ömrümü uzattı diye. Mesela bence bu da bir başarı.

Bizim yönetime naçizane bir kitap öneriyorum, derhal okusunlar belki bi faydası olur 👇

Kitap_202203101921559987029.webp

Guendouzi iyi oyuncu bu bir kenarda kalsın.
Fenerbahçe transferlerde son 2-3 dönemdir erken davranıyor ve en ufak faydasını görmüyorlar bu da bir kenarda kalsın.

Bunların bu paralara hala daha ekleme yapıyor olmasının mantıklı bir açıklaması olacak mı ya da kamuoyu oluşturabilecek miyiz? hayır.
18 sezondur CL yok. 11 sezondur şampiyonluk yok. Kim bunu ne şartlarda finanse ediyor? bu adil bir rekabet midir?
fb zenginler kulübü, hiç bir zaman para problemleri olmadı. Limit falan da işlemiyor zaten. Bizim ve bjk'nin parasızlıktan transfer yapamadığımız sezonlar çok var ama bunların yok.

11 seviyemiz iyi diyorduk onu da dengeliyorlar. Bu iş bilmezler daha 28 Ocak falan diye sıksın taraftarı enayi yerine koysun.

Anca futbolcu ile takımı arasında sorun çıkacak bize önerilecek oyuncu gelmek isteyecek falan öyle ilgileneceğiz biriyle.

11 seviyemiz iyi diyorduk onu da dengeliyorlar. Bu iş bilmezler daha 28 Ocak falan diye sıksın taraftarı enayi yerine koysun.

Anca futbolcu ile takımı arasında sorun çıkacak bize önerilecek oyuncu gelmek isteyecek falan öyle ilgileneceğiz biriyle.

Fener'in 11 seviyesinde bizi yakalaması imkansıza yakın bu sadece oyuncu isimleri ile olabilecek şey değil bu noktada harmoni devreye giriyor. Apo-Davinson ikilisinden daha iyisini 50-60 milyon basıp kurabilirsin ama o uyumu para ile satın alamazsın.
Kazanma alışkanlığı, birbirini tamamlama, kolektif bilinci para ile ilk etapta oluşturamazsın.

adamlar o kadar kompleksli ki, gidip bizim en uyuz olduğumuz adamı almaya çalışıyorlar :D

Paralari hep vardı da mal mal adamlar alıyorlardı. Asensio, gunduzi, nkunku falan dogru adamlar gelmeye basladi.

Mayısta seçim var arkadaşlar ne transferi ne para harcaması adaya yatırım yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt