Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guenduzi dediğin gibi. Veerman için ikili mücadelesi yok diye istemedi, anlaşılabilir. Lakin mesela aynı takımdan Rovella gibi biri daha doğru olurdu onlar için.Veerman lazimdi ama tedesco onu veto etmis
guenduziyi neden istemis olabilir anlamiyorum, ismail yuksekin olmus hali.
4 senelik döneminde hangi genç bir yerden bir yere geldi rotasyonds kim aktif bir sekilde iyi bir oyuncu olarak kadroda bulundu diye sorarim o halde rtaş
Şampiyonluk giderse bir tek Yönetim gitmezNeyse en kötü senaryoda Mayıs ayında yönetimden kurtuluruz kötünün iyi tarafından bakalım
Ona gerek yok son gün Oulai’ye kalırız 35 m Euro gömeriz ne de olsa Uğurcan konusunda tecrübeliyizBu işin sonunda gidip 17Kyi alırlarsa buyuk kufur yerler.
Yunus barış 0dan 30luk topçu oldular4 senelik döneminde hangi genç bir yerden bir yere geldi rotasyonds kim aktif bir sekilde iyi bir oyuncu olarak kadroda bulundu diye sorarim o halde rtaş
fb zenginler kulübü, hiç bir zaman para problemleri olmadı. Limit falan da işlemiyor zaten. Bizim ve bjk'nin parasızlıktan transfer yapamadığımız sezonlar çok var ama bunların yok.Guendouzi iyi oyuncu bu bir kenarda kalsın.
Fenerbahçe transferlerde son 2-3 dönemdir erken davranıyor ve en ufak faydasını görmüyorlar bu da bir kenarda kalsın.
Bunların bu paralara hala daha ekleme yapıyor olmasının mantıklı bir açıklaması olacak mı ya da kamuoyu oluşturabilecek miyiz? hayır.
18 sezondur CL yok. 11 sezondur şampiyonluk yok. Kim bunu ne şartlarda finanse ediyor? bu adil bir rekabet midir?
Hissiyatım %99 17kyi alicaz. Bunlarin çapı anca ona yeter. Verip parayı alirlar.Ona gerek yok son gün Oulai’ye kalırız 35 m Euro gömeriz ne de olsa Uğurcan konusunda tecrübeliyiz
11 seviyemiz iyi diyorduk onu da dengeliyorlar. Bu iş bilmezler daha 28 Ocak falan diye sıksın taraftarı enayi yerine koysun.
Anca futbolcu ile takımı arasında sorun çıkacak bize önerilecek oyuncu gelmek isteyecek falan öyle ilgileneceğiz biriyle.