Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kültigin 'in, Memnun Kaygısız 'ın kızı Hostes 'e yazdığı aşk mektubu gibi nöbet

Hemen 1-2 futbolcu kiralık olarak kadroya katılsaydı, alınanların kalite durumlarına göre ses etmezdim belki. Ancak Ocak sonuna kadar bekledikten sonra böyle bir şey yaparlarsa tümüyle sıtkım sıyrılır artık. Zaten oynanacak max 4 ay var; 1 ayını heba ettikten sonra gelip uyum sağlayıp takıma katkı verecek duruma gelesiye ligin kritik dönemine girilmiş olur; bu defa da risk almaktan kaçınma bahanesini öne sürer Sir Buruk ve körün taşı bellediği gibi bellediği adamları gebertene kadar sahada tutmaya devam eder; sonrası kalan sağlar bizimdir hesabı...

Ulan keşke bir Sneijder piyangosu vursa uzun zamandır o tarz bir oyuncumuz olmadı ya direkt psikolojik üstünlük şöyle bir bruno fermandes amorime sövse bernardo pepin keline şaplak atsana heyecanlansak

devre arasında bonservissiz oyuncu mu

midjö boşta gidin alın te allam ya

Bizimkiler yine boş vakitlerinde hobi olarak yöneticilik yapıyor gibi davranırsa transferde işimiz var. fb yöneticileri sanki asıl işleri futbol yöneticiliği gibi sürekli bir transfer peşindeler ve aktifler.

GE_po0aXEAAbIHf.jpg

Adam kısa sürede şu hale geri döndü.

Gökhan dinc’in dogru söyledigini düsünüyorum

Sezon sonunda secim var

Daha önce de secim var diye finansal durumu düzelterek girmek istediler secime,boey satildi yerine aurier geldi mesela bedava’ya

Finansal konulara secim dönemi cok önem veriyor üyeler

Gökhan dinc’in dogru söyledigini düsünüyorum

Sezon sonunda secim var

Daha önce de secim var diye finansal durumu düzelterek girmek istediler secime,boey satildi yerine aurier geldi mesela bedava’ya

Finansal konulara secim dönemi cok önem veriyor üyeler

Ondan büyük hatayı zaten yaptı 4-5 gün önce.

Şampiyonluğu da yapmadığı 1-2 transfer ile verirse sene başı girdiği o maliyetler ile çarmıha gerer gönderirler.

O yüzden bu karar sonları olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt