Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.783
- 101.949
- 5.238
Yusuf un fesih işini son dakika yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina ve Singo oynayabiliyor Kaan da var üstüne Arda, Abdülkerim ve Davinson var.Stoper yok takımda
Bu 10+4 genç yabancı meselesi seneye uygulanır mı bilmiyorum ama gerçekleşirse işimiz zor gibi. Zaten elimizde 10 tane yabancı var bunun üzerine 2 tane daha yabancı oyuncu transfer edilecek gibi önümüzdeki seneye başlarken 12 yabancıyla başlayacağız. Icardi ve Lemina 'nın sözleşmesi bitiyor ama her ikisiyle de devam edeceğiz gibiKanat (mümkünse forvet de oynayan) ve orta saha dışında adam almaya bence gerek yok.
Santrafor alacaksak Icardi gitmeli önce
Sol bek alacaksak Jacobs gitmeli
Sağ beke zaten çılgın para vermişken almamalıyız.
İki adamı alırım diğer iki kontenjan için de dönem sonuna doğru fırsat genç kovalanabilir.
Abdül ve Sanchez hariç benim gözüm stoper görmüyor tamam Singo da oynayabilir ama onu bekte düşündüğümüz için saymadım, üstelik alınacak orta saha Lemina yerine mi alınacak onu da anlamadım.Lemina ve Singo oynayabiliyor Kaan da var üstüne Arda, Abdülkerim ve Davinson var.
Üstüne bir de stopere para harcamak saçmalık, geçen yılki Cuesta gibi kulübeyi boşuna doldurur.
Temennine koyim. Sen henüz GS yi tanıyamamışsın.Bir an evvel transferi tamamlayıp yola çıkalım
Yolculuk nereye onurumBir an evvel transferi tamamlayıp yola çıkalım
Zaten asıl sıkıntı planlamada bana kalırsa. Haydi iyi bir 6 numara alındı diyelim, orta sahayı yeni gelen 6 numara ve yanında Torreira ile kurguladık Lemina 'da bu ikilinin alternatifi diyelim ki ön tarafta 10 numara olarak kullanacağımız sadece Yunus var ne Sara ne İlkay tam olarak 10 numara değil bana kalırsa haydi Sara veya İlkay 'dan birini Yunus 'un alternatifi olarak düşündük diyelim bu ikiliden biri boşa çıkıyorAbdül ve Sanchez hariç benim gözüm stoper görmüyor tamam Singo da oynayabilir ama onu bekte düşündüğümüz için saymadım, üstelik alınacak orta saha Lemina yerine mi alınacak onu da anlamadım.
utanıyorum ne yalan söyleyeyimTemennine koyim. Sen henüz GS yi tanıyamamışsın.
Gsyi ve forumu bırakıyorum ağabeyYolculuk nereye onurum
Gsyi ve forumu bırakıyorum ağabey
O zaman önce Kaanla Arda'yı yollayacaksın, stopere ayırdığın bütçeden dolayı da diğer mevkilerdeki bütçeyi kısacaksın.Abdül ve Sanchez hariç benim gözüm stoper görmüyor tamam Singo da oynayabilir ama onu bekte düşündüğümüz için saymadım, üstelik alınacak orta saha Lemina yerine mi alınacak onu da anlamadım.
bizim yönetimden yusuf’un kariyerini etkilememek icin erken fesh ettik aciklamasi loadingYusuf un fesih işini son dakika yapalım
Berkan Kutlu, Deniz Türüç, Arif Boşluk ve Sander Svendsen Konyaspor'da!!!