Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hiç mi scout transferi yapamiyorsunuz. Hiç mi yok ortada adam Fransa ligine bak 2. Ligine bak.

Arap yağı bol bulunca her yerine surermis. Bizim durumda o.

Oluai den 5 gömlek falan üstün, sırf medya odağı olup birileri tarafından şişirilmemiş diye milli takım yapamadı ve değeri 50 milyon değil sadece 5 milyona tertemiz çözersin

40 milyon yavro olanlar

Ederson
Kobbie Maino

Artik rüyamda bile tarkanlı, bebekli avatarlar göruyorum

Jacquet 15 + bonus
Dennis 7 + bonus
Gouiri 3 + opsiyon

Bizim ilk 11 iyi diye kaç defa yazıldı. Tek sorun rotasyon yapamiyorduk. Bu 3 oyuncu ile çok rahat rotasyon yaparsın. Hatta istersen 1 oyuncu daha alabilirsin.

tenor.gif

Jacquet 15 + bonus
Dennis 7 + bonus
Gouiri 3 + opsiyon

Bizim ilk 11 iyi diye kaç defa yazıldı. Tek sorun rotasyon yapamiyorduk. Bu 3 oyuncu ile çok rahat rotasyon yaparsın. Hatta istersen 1 oyuncu daha alabilirsin.
Jacquet için yazılan rakamlar 30-40 milyon euro.

Gündüzü istemiyorum Hasan abinin bir bildiği vardır uzak durun diyorsa uzak durulmalı

Bizim italyada yokladığımız isimler lookman ve Hakan bence lang ve frattesinin yem olduğunu düşünüyorum ben

Singo liverpool ve ajax maçlarının adamıydı net şekilde.30 milyon eder dolayısıyla.sakatlik mevzusuna teknik heyet bakmaliydi

Oyuncuyu iyilesmeden oynatanlar 1 ayını yedi fazladan.kocaeli macinda da anlamsız şekilde oyundan alındı vs

Dar cercevenizi kırın artik.okan hocanın ekibi değişmeli

Bonservisi 17 olsun.gercekse haber tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt