Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.669
- 4.935
- 673
bari o kadar para veriyoruz koopmeiners falan kovalayın da gözümüz topçu görsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydınlat bizi atamFrattesi tam Okan Buruk oyuncusu gibi geliyor bana bu arada.
yanlış hatırlıyorsun 2-3 hafta falan değil 1 ayı geçmişti sakatlıktan döndüğündeSakatlandığında 4-6 hafta denmişti. Biz 2-3 hafta sonra oynatmaya başlattık. Tam iyileşmeden oynatmaya başladığımız için 3. maçında aynı bölgeden tekrar sakatlandı. Ajax maçında 90 dakika kendini fazla zorlamadan daha kısa mesafede oynadı, diğer maçta yine hiç dripling denemedi 45. dakikada çıktı, ondan sonraki maçta da 40. dakikada bir sprintte sakatlandı. Erken döndürmüştük kendisi tam iyileşmeden bu da sakatlığının tekrarlanmasını sağladı. Yunus'u da mesela erken döndürdük ama iyi araya girildi o sırada da sakatlanmadı.
Olumsuz postların nerede nöbeti eksik yurutmeyelimFrattesi tam Okan Buruk oyuncusu gibi geliyor bana bu arada.

20 milyona gelse yine bir nebze ama bahsedilen bedel edecek bir oyuncu değil onun dışında biz sert, tekniği de iyi bir 6 no arıyorduk.Frattesi tam Okan Buruk oyuncusu gibi geliyor bana bu arada.
He zaten lemina ve sara diye bi adam yokTorreira Frattesi
Yunus
Okan‘in aklinda kesin bu kurgu var
Öttürürler böyle orta sahayi maalesef
İyi de pahalı abiOlm Fratessi müthis transfer olur laa
İyi de pahalı abi
Kiralık gelse sadece daha iyi