Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. takım mevzusunu bilmiyorum da teklif götürsek bile Ruslardan alamayız umurlarında olmaz iyi bonservis ödedilerBu herif 3. takım mevzusundan oynayamıyor sanırım. Yoksa bizimkilerin Gedson'dan daha iyi birini 20-25 bandına alma ihtimali yüzde 1 filandır. Bu devrede kiralık filan OS alınacaksa eğer yazın 20-25 neyse verip gözüm kapalı alacağım tek isim olurdu mesela. Büyük takım baskısını biliyor, bizde tutmuş, bjkde tutmuş, yaşı genç, daha ne olsun.
Bizimkilerin aklına gelir mi acabaEder o kadar bence
Hiç izlemedim.Bencede bahsedilen bonservislere çıkacaksak bu tarz daha genç isimlerin alınması tarafındayım.Tabiki iyi izlemek analiz etmek lazım.Johan Manzambi
Afro milli sandım ama Isviçre milli takımında oynuyormuş.
Para vereceksek buna verelim
Ali koç babasını aramış mıçalhanoğluuuu
Bu adam 50 yasinda olmusur ama 17 yasindaki cocuklar gibi takiliyoYok thuram ya da maino gelsin
Lang ya da lookman ok
Ama tell de gelsin
Sen terime ihanet ettin cayciyi destekliyon yok okanci oldun diyen afacan değil misinBu adam 50 yasinda olmusur ama 17 yasindaki cocuklar gibi takiliyo
Beklemek kaderimiz oldu.
Ne anlatıyon dayı?İlkim sensin diyen manitanın dizel arabayı düşük devir kullanmamak gerekiyor demesi gibi nöbet
Ugarteden başka ne diyecek soru mu buda :dUgarteye ne dersin? @Oğuzhan Sesko
22-25 milyon şarta bağlı zorunlu bonus(13-15 maç süre alma) böyle bir şey yapılabilirse iyi olur.