Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.092
- 21.029
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mac baslamadan hemen transfer
TamamEvet problem?
Kayfaltı ile duruyorum hala şimdi yiyecem allah ne verdiyse
Zeytinli Keram pogcası +Tanriverdi menemeniNe verdi?
mrk ettim.
Yok. Okan'a pahali transfer lazim. Ucuz adam istemez. Maasi da en az 5 milyon olacak ki adam olsun.40 milyonu bir kişiye vermek yerine Hakan + Dennis tarzı daha iyi olmaz mı?
Oulaiye veririm genc en azindan ha birde tsliler ugurcandan sonra 2.ye de iyice kudurur onu izlemekte şimdi keyifli olur yani yalan yokdünyada 2 tane orta saha kaldı ve 30 milyonunuz var
oulaiye mi frattesiye mi verirsiniz

Fevkaladenin fevkindeNasıl?
![]()
Victor Froholdt - Oyuncu profili 25/26
Victor Froholdt, 20, Danimarka ➤ FC Porto, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 50.00 mil. € ➤ * 25 Şub 2006, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Frattesi haberlerini ne şekilde yorumlamak lazım acaba 6 numaradan bağımsız Lemina'yı hem stoper rotasyonunda düşündüğümüz için +2 orta saha mı alacağız.
Gardi'yi açıkçası karşıma almam en son Paris seferinde Cenker ve Hatipson karşısına aldı orada çok rahat Doue alınacakken bir anda Jelert'e kaldık.Gardi ve yonetim savas icindeymis - bct'e gore
Sebep bu bence de. Gardinin işi bitirme yetkisi olmadan yönetime sunmak için bastırıyor tahminen, baktı ok olmadı Fenere de paslayabşlir diye düşünüyorumGardi ve yonetim savas icindeymis - bct'e gore