Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi
Lookman-yunus-sane
Camavinga-torreira
Mendy-rudiger-sanchez-sallai

Vay vay vay hocamın kafasındaki 11​

Suspicious Egg GIF

Cuesta'nın kiralık sözleşmesi 1 sene uzamış 1.5 milyon euro geliyor. Direk satın alma adına görüşmeler varmış. Belki bu kiralama bedelini vermeyelim direk 5 yada 5.7'yi verip bonservisini alalım diyor olabilirler. İyi her türlü bir para gelecek umarım direk satılır.

Bu arada real kees smith çekecek, camavinga yı pek oynatmıyorlar oynadığında da saçma sapan bek falan oynatıyorlar maaşı çok yüksek 6 aylık kiralık olabilir bence. Zaten bir gelse 6 ay sonra gitmek istemez buradan dursun da seçim vaadi olarak kullanır camavinga işi mantıklı geldi
Kees'i çekip Camavinga'yi göndermek Real tarihinin en malca şeyi olabilir öyle bir durumda ayrıca o dediğin önceki sezonlarda oluyordu ama Xabi onu orta sahada kullanıyor

Jubile macinda yaptiklarina bak. Ṣu adami kimseyle kiyaslamayin bi zahmet. Gs tarihinin en iyisi

Hagi'nin Sami Yen'deki ilk maci 1996'daki Trabzon maciydi ve frikikten gol atmisti. Tribundeydim bir universite ogrencisi olarak.

Son maci da Sami Yen'de yine Trabzon'laydi ve ben yine o mactaydim ama bu sefer Universite'den mezun olmus birisi olarak. Hagi unutulmaz. Commandante diye bosuna yuceltmiyorduk kendisini o zamanki genc kusak olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt