- 1 Mayıs 2018
- 57.849
- 48.627
- 3.873
Osimhen
Lookman-yunus-sane
Sarr-torreira
Jakobs-lemina-sanchez-sallai
Uğurcan
Vay babayın
samiye ozenmeye birakirmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen
Lookman-yunus-sane
Sarr-torreira
Jakobs-lemina-sanchez-sallai
Uğurcan
Vay babayın
Nedim seni normal olmayan şartlarda döverim.Onun kalbini geçen sene çeldik dostum
Aslında tottenham ticarete açık ılımlı bir kulüp, pinti esnaf tavırları yok. Sanchez'i 9.5 milyona almıştıkFerhat'ın dediği adamın Sarr olma ihtimali yok.
Sarr için ilk kontakta çok fark olmaması mümkün değil. Tottenham 50'den başlar pazarlığa.
Fark oluşmayacak isim Pape Gueyedir.
40 milyonluk oyuncu o değil.osimhen seviyesi de degil.Ferhat'ın dediği adamın Sarr olma ihtimali yok.
Sarr için ilk kontakta çok fark olmaması mümkün değil. Tottenham 50'den başlar pazarlığa.
Fark oluşmayacak isim Pape Gueyedir.
Beni nasıl şartlarda döversinNedim seni normal olmayan şartlarda döverim.
Tüm takımı mal etmiş reis
Tüm takımı mal etmiş reis
Aslında bize 1 tane sane torreira osimhen kalitesinde elit 10 numara lazım. Takım 2 seviye birden atlar. Ama devre arası bulamazsınŞu herife bitane eşlik eden yok
Lang gelmeli
Griezman mümkün olabilir.amerikadan teklif bekliyormuş atletico madrid griezman içinAslında bize 1 tane sane torreira osimhen kalitesinde elit 10 numara lazım. Takım 2 seviye birden atlar. Ama devre arası bulamazsın