Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000058873.webp
1000058872.webp

Şu niye gelsin bu niye gelsin demenin çok manası yok artık. Galatasaray da oldukça büyük ve popüler bi kulüp haline geldi tekrardan.

Sane, Osimhen, İcardi gibi sükseli isimlerin oynadığı kulüp burası. Camavinga niye gelmesin? İyi maaş aldıktan sonra.

Djaoui Cisse düşünülüyor mu acaba

21 yaşında genç adam izlemek istiyorum

Habib Diarra olabilir mi?

Bizim yapmamiz gereken transfer aslinda su sekilde olsa kimse laf etmez bence:

1767698030911.webp

Hatta bu cocuk hala ucuza alinabilir:

Gueyeyi alirsak hirsiz vaaarr diye bagiririm!!

Hocamin 12 oyuncu ile mi oynayacagiz dedigi dönem Gueyenin bonservisi elindeydi. O dönem gidip bu herife 2,5 milyon maas versin, bu zaten bizde asgari ücreti gibi birsey, belese almis olurdun. Villarreal'de 1,5 net aliyormus.

Bu herifler kendi sirketlerinide mi böyle amatörce yönetiyor? Hersey plansiz ve rastgele yapiliyor gibi. Tek bizde degil. FB ve BJK icinde gecerli bu.

Piyasa değerinden midir nedir bilmiyorum kimse kötü oyuncu falan yazmamış ama Papa Gueye dümdüz topçu hatta daha da öteye gidiyorum bir dönem ts'deki Mendy'den bile kötü topçu.

Taylan-Berkan-Cicaldau orta sahası ile biz bunlara içerde 4 attık. Bu arkadaş sahada geziyordu.

Hatta yanında Gerson, Kamara, kıvırcık saçlı lavuk bir de bu aynı anda sahadaydılar.

Boyu dışında dikkat çeken hiçbir hareketi yoktu. Dümdüz adam buna para verirlerse ağır söverim. Artık yeter mantıklı işler yapsınlar.

Bunu baba orta saha diye medyaya paslayan futboldan gram anlamıyordur.

villereal ligte 4. sırada guaye ilk 11 oyuncusu iyi oyuncu kötü değil asla ama 40 milyonda büyük para ederi o kadar olmamalı diyorum ama avrupada ajax bile 40 lık trans yapıyor piyasa çok yukarılarda

Gueye kazığını engellerse tiviterdaki bordo klavyeler engeller.

@simitciistifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt