Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.119
- 775
- 773
Gueye fakir nzonzisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mukau'yu diyorsun demi?samiyen haberin geçen söylediği ilk sıradaki orta saha gueye gibi gözüküyor cidden.
onu listenin ilk sırasına koyanlarla iletişim kesilmeli.
asıl meseleye geliyorum, eğer pape sarr seviyesinde bir adam alamıyorsak gidelim Lilledeki çocuğu alıp geçelim, ortasahanın her yerinde oynuyor.
ederson dahil olmak üzere bizim ihtiyacımız bunlar değil, ilkay ve sara var zaten derin oyun kurucu olabilecek. ederson’un dribblingi de var tabii ama 40 kağıt vermeye değmez.
O zaman kimseyi alma 8-10a dennisi al. Clde 2 mağlubiyet alicaz sonra şansımız varsa 2 mac daha oynayip 2 maglubiyet daha alicaz. Lig için gueyeye bu paralari vermeye gerek var mı. Yazı bekleyebilirsin.Ugarteyi manu belli ki 25 lere bırakmıyor üstad, 30 40 vs elbette saçma bir rakam yani ben 20 22 vs diye düşünüyorum bizim rakamı
Kasada böyle bir para yok, 100 m euro limitin var sadece, nakit olan miktar da nakit akışını döndürüyor.Kasada 60-70 milyon euro var daha ama orta saha icin ayrilan butce 25
Magazacilik halka acilacakmis son bilgiler o yonde, oradan ciddi bir para geliri bekliyoruz diyorlar.Kasada böyle bir para yok, 100 m euro limitin var sadece, nakit olan miktar da nakit akışını döndürüyor.
Hazırda transfer için bekleyen bir 100 yok yani.
Bu durumda olsan yazın yüksek faizle 600 milyon lira faktöring kredisi çekmezdin.
Mağazacılık halka arz edilecek ya da bedelli yapılacak yine olası açığı kapatmak için.
Oyleleri buraya dusmez.bouaddi kaç pğaradır
Bugatti mibouaddi kaç pğaradır
Ay hadi inşallahGueye gelirse adminlere sövüp kendimi sonsuza dek banlatırım
FFP bonservise bakmaz, maaş/gelir oranına bakar. Onda da sınırdasın, %70i geçmemeli maaş bütçen, sportif faaliyet gelirleri üzerinden kıyasladığında. Bütçe yaratabilirsin ama hazır bir bütçe yok sonuç olarak.Magazacilik halka acilacakmis son bilgiler o yonde, oradan ciddi bir para geliri bekliyoruz diyorlar.
Onun disinda nakit demedim aslinda FFP kurallarini cignemeden 60-70 euroluk harcama limitimiz daha var
Kına yakarsınAy hadi inşallah