Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frattesi belli bi kalitesi olan çalışkan topçu.20ye alsan yine satabilirsin

Bi de gidip onu yalanlayip gueye falan diyosun

Ekli dosyalar

• tatlises-crying-tatlises.gif
    tatlises-crying-tatlises.gif
    631,1 KB · Görüntüleme: 23
İddialı bi herif buldum.camavinga,pape mata sarr ve mazambi ile ilgili haber düşecek diyo

Bi de bunu deneyelim

Devre arası transferi zaten zordur mantıklı bakarsak hiçbir takım şampiyonluğa giderken ya da önemli bir konumdayken gidip ilk 11'de ki oyuncusunu satmaz.

Bize teklif gelse şu an ne Lemina ne Torreira ne de başkası satılır bu işler genelde yazın oluyor.

Anca hedefsiz kalan takımlardan ya da scout ekibinin keşfettiği büyük takıma uygun oyuncular alınabilir.

Scout ekibine büyük iş düşüyor diyeceğim ama uzun yıllardır tık yok hoca hatalı desek daha öncede 5-6 teknik adam gelip gitti yine bir şey değişmedi.

Açıkçası 40 m euro'ya orta saha alacağımıza gidip scout ekibi alalım.

Olumsuzlukla uzaktan yakından alakası bile yok.

Sane hariç son dönemde on numara bir transfer süreci yok her seferinde oyalanıyoruz her sezon tonla sayarım en sonda gidip en kötü olanlarına gidiyoruz.

Hiçbir şey yapamıyorlarsa gitsinler Maestro alsınlar, Dennis alsınlar çünkü yine A+ isimler geçiyor günün sonunda yine C- adamı bulmayı başarırlar.
Yoo gayet de forumun en olumsuz üyelerinden birisin hocam kabul etmesen de

Lan bunu yeni gordum.Allah cezanizi versin

Gunduzi pek beğenmesem bile en azından piyasası neyse biraz fazlasına almış olacaklar. Biz niye piyasası neyse verip birini getiremiyoruz anlamadım. Osimhen çıkış maddesi olmasa 75’e alamayacaktı demek bunlar.

PAzarlik yapmayi bilmezler, 75cikisli topcuyu almak icin 1 ay pazarlik yaptik sonunda gene 75e geldi

35lik topcuyu 1 ay pazarlik edip 30+5e aldilar

20lik ugurcani son gune birakip 29+6 35e aldilar

Bunlardan mantikli veya kar edecegimiz transfer beklememek lazim. Benden söylemesi

Altyapıdan ogulcan yancel oynasa daha iyi.Kimse gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt