Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo gayet de forumun en olumsuz üyelerinden birisin hocam kabul etmesen de
Transfer konusunda olumsuzum neden olumlu olayım ki 3 senedir kadroyu çok iyi planlıyorlar gönlüm rahat yine planlayacaklar mı dememi istiyorsun.

Gerçek neyse onu söylüyorum, sana göre olumsuz olabilir.

O zaman 1-2 tane ufak ekleme yapsınlar, CL'den elenelim ligimize dönelim bana uyar.

Devre arası transferi zaten zordur mantıklı bakarsak hiçbir takım şampiyonluğa giderken ya da önemli bir konumdayken gidip ilk 11'de ki oyuncusunu satmaz.

Bize teklif gelse şu an ne Lemina ne Torreira ne de başkası satılır bu işler genelde yazın oluyor.

Anca hedefsiz kalan takımlardan ya da scout ekibinin keşfettiği büyük takıma uygun oyuncular alınabilir.

Scout ekibine büyük iş düşüyor diyeceğim ama uzun yıllardır tık yok hoca hatalı desek daha öncede 5-6 teknik adam gelip gitti yine bir şey değişmedi.

Açıkçası 40 m euro'ya orta saha alacağımıza gidip scout ekibi alalım.
Hocam fazla doğru konuşuyorsunuz bir 20 yıl daha bu cümleleri kurarız.Yıllardır olması gereken bu iken siyasi parti yönetimi liyakatsizliği ile yönetiliyoruz.Taraftarın harcadığı paranın birçoğu boşa gidiyor.Kendi ceplerinden 1 milyon euro koyarken elleri ayakları titrer ama 30 40 sıkarken düşünmek yok.Okan burukta 30-40lıktan aşağı oyuncu beğenmiyor.

Hocam fazla doğru konuşuyorsunuz bir 20 yıl daha bu cümleleri kurarız.Yıllardır olması gereken bu iken siyasi parti yönetimi liyakatsizliği ile yönetiliyoruz.Taraftarın harcadığı paranın birçoğu boşa gidiyor.Kendi ceplerinden 1 milyon euro koyarken elleri ayakları titrer ama 30 40 sıkarken düşünmek yok.Okan burukta 30-40lıktan aşağı oyuncu beğenmiyor.
30-40 bütçe varsa yine verirsin sorun değil ekonomik hesapları yapılmıştır belki 28'inden sonra fırsat çıkar ama önce eksik olan mevkine 1 tane oyuncu al sonrasında fırsat kovala biz her seferinde eksik mevkiyi eksik bırakarak fırsat kovalayıp üstüne fırsattan olup düşük profil oyunculara ederinden 2x, 3x fazlasını verip almaya çalışıyoruz.

30-40 bütçe varsa yine verirsin sorun değil ekonomik hesapları yapılmıştır belki 28'inden sonra fırsat çıkar ama önce eksik olan mevkine 1 tane oyuncu al sonrasında fırsat kovala biz her seferinde eksik mevkiyi eksik bırakarak fırsat kovalayıp üstüne fırsattan olup düşük profil oyunculara ederinden 2x, 3x fazlasını verip almaya çalışıyoruz.
Umurlarında olan tek şey koltukları çünkü.Transfer yapmak için transfer yapmak.Bakın şu takımdan isimli oyuncu aldık 1 sezon oyalanın transferleri.

Kazık yemeden transfer yapamaz bu yönetim.

Ne gibi bir maliyet bekleniyordu mesela OS transferi için listenin bir numarali ismi bu çöp işte diğerleri kim çok ama çok merak ediyorum

Bu Frattesi muhabbeti iyice can sıkmaya başladı.
İtalyanlar durmuyor tüm İtalyan medyası bir olup her dakika 35 milyonu bize kitlemek için haber yapıyor cidden sinir bozucu olmaya başladı artık

1000079643.webp

🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Severim arıza topçuyu. Bize gelmese de karşıya gitsin hiç istemem. Bence bu aralar mutlu değil..

Bizim tribünle, taraftarla, ortamla alevi canlanır ama karşıda söner..

Ben diyorum bunlar 30 milyona Gedson kadar topcu alamaz..Maceraya gerek yok Moskova salar bu paraya basip alalim iste ..

Zakaria'dan uzak dururdum. Yazin Araplara gitmeyi istiyordu, Monaco salmadi. O herif herhalde son bir büyük sözlesmeyi kapma pesinde.

Haluğa istediğimiz topçu osi seviyesi olan gueye diyen kulüp içindeki futbol cahil cühelası kimse kulağından tutulup tesis dışına fırlatılmalı suratına da 2 tokat patlatılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt