Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt yapı olayına inancım yok. En azından çeşitlendirme olana kadar yok.
Bayern dediğin takımın alt yapısı Balkanlar, güney amerika afrika çeşit çeşit.

Fenerbahçe, Matteo Guendouzi transferi için Lazio ile 26+2 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. (Gianluca Di Marzio)

Hmm

Adamlar simdiden 6 musabaya 28+2 guendouziye harcadi.

Bizde tik yok. Nefret ediyorum bizim bu agir tavrimizdan

Djaoui Cisse'nin 30 milyona bitme imkanı varmış ama yönetimin önceliği değilmiş.
Yazın videolarda pek begenmedim ama bir daha izleyelim.
Aynı takımdan Jacquet daha iyi olurdu.
Kaynak sözlük

Oulai
Breno Bidon
Noa Lang

Gençlere yatırım yapmak lazım. Madem para var şu adamları çek al. Ama gidipte Oulai’ye de 30 filan da verilmez. 15 + Kutucu gibi olabilir.

İlla 30 harcanmak isteniyorsa ikisini beraber alsınlar u23 iki oyuncuda. Bu oyuncular gündem yapılsa keşke o zaman alınma şansları doğar belki.

Oulai'yi adamlar kabilesinden alıp geldi, adamın Bastia'da bile adam akıllı maçı yoktu ama oyuncuyu aşırı fazla istemişlerdi.

Bizim Fransa pazarına komple yerleşmemiz lazım bize daha iyi uyan bir pazar yok en son Doue alıyorduk taş gibi topçuydu cenker ve hatip yüzünden onuda kaçırdık.

Singo aldık günün sonunda o da katkı verecektir o da teknik heyetin hatasından patladı.

Jelert gibi fiziksel olarak zayıf adamlar bu ligde iş yapmaz hele ki bizim sistemde hiç yapmaz.

fb şampiyon

vallah totemi bir kenara bırakıp ciddili msj yazacağım fb transferleri hakkında

guendiziye 30 vermelerinin sebebi super kupa maçına yetiştirmek

çabalarını takdir etmekle birlikte
en azından çalışıp çabalıyor adamlarım yönetimi

ama bir kahkaha attım yani 😂

ulan bu araba 30 verilirmi lan gerizekalılar 😂😂😂😂😂 yemin ediyorum mallar yönetiyor türk kuluplerini

musaba filan tam ali koç ilk sezon transferleri

TS bunu almış mesela, muhtemelen tutar da, biz alsak kim bu adam denilir, biraz da mallık var açıkçası. Scout ekibi adam bulsun denir bulsa kim bu denilir.

Hep bu Hatip yüzünden, Jelert gibilere fahiş bedeller verdirdi, her genç oyuncu öyle olacak sanılıyor şimdi.
Herifin tipe bak en az 45 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt