Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gendouzi çok net süper bir oyuncu. hiç boklamayalım. fb'de tüm bu hengamenin içinde bir asencio işi hoşuma gitmemişti, şimdi de bu iş gitmedi. fb orta sahasının direnci net şekilde arttı bu şekilde.

bir tek olumlu yanı varsa bu işin, devre arasında böyle bir parayı daha defansif bir adama gömmeleri olduğudur. sağlam bir santrafor alsalardı daha üzerdi açıkçası.

gendouzi çok net süper bir oyuncu. hiç boklamayalım. fb'de tüm bu hengamenin içinde bir asencio işi hoşuma gitmemişti, şimdi de bu iş gitmedi. fb orta sahasının direnci net şekilde arttı bu şekilde.

bir tek olumlu yanı varsa bu işin, devre arasında böyle bir parayı daha defansif bir adama gömmeleri olduğudur. sağlam bir santrafor alsalardı daha üzerdi açıkçası.
Santrafor da alacaklar

sertlik/dinamizm ve kreativite/bitiricilik

bu iki tipte oyuncu alacaksın. gerisi boş iş bence.

sertlik/dinamizm içeren çok çok iyi bir oyuncu aldılar. dediğim gibi tek kusuru maliyeti.

lookman transferi çok kritik lookmanı almadıkları sürece bir sıkıntı yok.

Ne 6 ne 8 olan teknik olmayan dümdüz adama 30 vermişler tempolu agresif diye ovulyo herif ahahha

oulaiye 25 m bons verelim gitsin
Ugurcan senaryosunun ikinci sezonu olur. Ne alakaysa trabzona uber para baglamis oluruz.

Bonusuyla , bilmemnesiyle 15 17 bile nerdeyse beni rahatsiz eder.

Ki sarayi satman gerekir o transfer icin bence

20-25e oyuncu arıyorlar oraya 9.5 numara
oraya da nokta atışı bir herif bulurlarsa, çok tehlikeli bir rakip olmuş olurlar.

ben gs'a güveniyorum ve hala en iyi ilk onbirin net olarak bizde olduğunu düşünüyorum. fakat bu devre arası transfer dönemini iyi geçirmek lazım. şakası yok bu işin.

Sene başında Fenerin Asensio ve Trossard’ı almasından çekindiğimi söylemiştim, Asensio hayvan gibi katkı verdi, üstüne sakatlanmadı.

Genduzi’den de iyi katkı alacaklardır.

Mesele değil tabii biz de doğru adamları alırsak sorun kalmaz. Sikko gibi milyon euroları döküp sahaya çıkaramadığımız adamları alırsak da ya oynasa 60a satıcaz da işte diye kendimizi avuturuz.

Asensionun oyun içinde sikca kaybolmasi dışında skor katkisi iyi,onun verdiği katkıyı syzmanski de verdi ilk sezon

guendouzi şerefsizi iyi transfer. tam fblik karakter saha içinde. maalesef işlerine yarayacaktır baya

Abi ben kimsenin oyunculuğunu tartışmiyorum.kimseye de kötü oyuncu demedim hiç

Ama fbnin her sezon geniş kadro kurması takdir edilecek tek iyi nokta,iyi oyuncuları yıllardır alıyorlar zaten

ismail>gunduzi

asensioda haklısın ama diğerleri lesh transferler

Hakem faktörü ile Gündüz iyi katkı verir. Düşünsenize, yaptığı 3 faulü verme sonra 2 düştüğünde düdüğü çal.
Avrupa'dan tez elden elenmek lazım. Okan Buruk sağ olsun elimize yüzüme bulaştırdik.

Fbnin takım çok kopuk bence

Orta sahada 2 tane öküz oynayacak

İleri 4lünün defansla alakası yok ya asensio ya talisca bişey yapsın diye bekleyecekler

Hakem faktörü ile Gündüz iyi katkı verir. Düşünsenize, yaptığı 3 faulü verme sonra 2 düştüğünde düdüğü çal.
Avrupa'dan tez elden elenmek lazım. Okan Buruk sağ olsun elimize yüzüme bulaştırdik.
Kırmızı görür burda bu hanzo yazın kenara

Limit yokmuş demek lookmanı da büyük ihtimalle alır o zaman bunlar, afcon biter bitmez indirirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt