Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2018 model fernando reges
2019 model feghouli

Çok şeyi cozerdi dostlar.o feghouli ki,seri ve belhanda ile unutulmaz bi 8 hafta yaşattı

2020 de bjk ve sivas macinda kaçırdıkları ile de şampiyonluk gitti,o ayri.

Guaye muaye herkesi de biliyonuz

3-5 kişi harici forumda 20 tane 6-8 oynayan oyuncu ismi say desek Camavinga vs dışında sayamazsınız

Size göre bi futbolcuyu bilmiyorsanız ona verilen para çoktur, ziyandır

Gendouizi diye tutturuyorsunuz onu da Lazio maçı yaptık oradan biliyorsunuz

Piyasada en çok çıkan ve hedef olarak gösterilen 3 isim Ugarte Sarr ve Gueye

Ugarte veya Sarr 30-35 alınırsa bence çok iyi iş olur

Gueye’yi tanımıyordum 2 gün inceledim baktım çok beğendim, 30’a alınırsa bi 5 milyon falan fazla verdik bence derim ama 190 boyuyla uzun pas atabilen hayvan gibi 6 numara bizde aşırı iş yapar

Samiyen haberin 40lik oyuncu dediği cidden gueye miydi la

Bi de gitti frattesiyi yalanladı herif

Ovvvvv

Yabancı medya en iyisi,yalanlayamayacagi herifleri alalım direkt.bu ergene kalmasın işimiz

Samiyen haberin 40lik oyuncu dediği cidden gueye miydi la

Bi de gitti frattesiyi yalanladı herif

Ovvvvv

Yabancı medya en iyisi,yalanlayamayacagi herifleri alalım direkt.bu ergene kalmasın işimiz
Evet cunku onun serbest kalma bedeli tam 40 milyon euro

Transferi takimi guclendirmek icin yaparsin yedekte Daghan veya Ada yerine otursun diye degil, bak Semenyo yedek icin mi alindi veya Guendouzi?

Oyuncular arasinda ciddi bir rekabet olusmali oyle benim yerim garanti diye dusunmeye baslarsa oyuncular onlarda gelisim bekleyemezsin.

Bizimkiler anca 28 Ocak'i beklesin. Fransa pazarina girsen simdiden 2 tane oyuncu alip getirebilirsin onu da akil edemezler tabi.

Yarabbi sen akıl fikir eyle şu yönetme ve teknik heyete

Paralar boşa gitmesin

Mazambi ve telll stili veletler alalım Keramettin abi mutlu olsun şu ahir ömründe bir kez

🤲

Ngonge uzun zamandır takibimde olan bi oyuncuydu
give-me-a-break-right (1).gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt