- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Goundouziyi ovecegim nokta en azından gueyeden falan iyi.ne olduğu belli adamin.taniyan taniyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bono
Cancelo lemina vandijk estupinan
Kamara manukone
Sane brunof adeyemi
Havertz
Şunu kurun bari
Tam hocanin kalemi. Bir bakmissin yokluktan stoper oynatiyor
Kendimi taca atayım.Feneri yenersek 2 hafta beklerler. Yenilirsek 12 Ocak gibi biri gelir
Herif geçen hollandadan ve belcikadan genc yildiz oyuncu bakilyo,isim vercem sonra dediKutlu akpinar'in gurbetçi oyuncu transferine onay vermesi gibi nöbet
26/27 gs
Adamların geninde var salaklık, genduziye 30 milyon veren ya o kulübün hanidinir, yada ultra gerizekalıdır. Başka bir seçeneği yok bunun.Saran yönetimi transferde hızlı ve iş bitirici
Bilemiyorum ama burdan başka, şu Gueyeyi 1 tane kötüleyen ne spor yazarı gördüm nede gazeteci ne de yorumcu. Sadece pahalı diyorlar.Goundouziyi ovecegim nokta en azından gueyeden falan iyi.ne olduğu belli adamin.taniyan taniyo
Iyi oyuncu tabiki ama mevzu şuBilemiyorum ama burdan başka, şu Gueyeyi 1 tane kötüleyen ne spor yazarı gördüm nede gazeteci ne de yorumcu. Sadece pahalı diyorlar.