Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi sirf bu sezon icin mi yapiyoruz? Tapusuyla aldigin oyuncu olursa zaten en az 3-4 yillik kontrat veriliyor kisaca onumuzdeki sezonlari da dusunerek yapmis oluyoruz, hele genc oyuncular icin bu daha gecerli. Allah korusun yarin Baris veya bir baskasi sakatlansa ne yapacagiz? Ahmed ile gotururuz diyebilirmiyiz sezon sonuna kadar? Sanmam.
götüremeyiz ama bu da zor ihtimal işte somut olarak bakınca zaten Barış az sakatlanan bir oyuncu ama az da olsa ihtimal dahilinde tabii.Benim de bu tarz gouri gibi oyuncu istememe sebebim de bu tam olarak bu arada ,Sezon sonu zaten bu tarz bir planlama yapmamız lazım ama şimdi getirsek kiralık alacağız oyuncu da az süre alırsa gitmek ister.Gouri benim beğendiğim bir oyuncu mesela.Aynısı kiralık bile getirsek mesela Lookman için de geçerli.

Leminayı beke koysan 2 maç sonra küfür kıyamet isyan eder adam Burhan mabaddan sallıyor maks stoper oynar orta saha harici

Lemina orta saha dedik ağır geldi, stopere çektik, bundan sonraki mevkisi anca kaleci olur. Burhan abi baksan kanat bek oynatacak neredeyse

Sarr gelirse en azından iyi topcu çok maliyetli de olsa izlemiş oluruz bari diyerek polyanna mode'u açalım.

Sarr gelse keske maasini bonservisini dert etmeyecegim tek adam.. 25 bonservis 5 maasli herhangi birindense 40 bonservis 7 maas Sarr daha iyidir .. Yas 23 3 sene sonra bile cok buyuk paralara satabiliriz

götüremeyiz ama bu da zor ihtimal işte somut olarak bakınca zaten Barış az sakatlanan bir oyuncu ama az da olsa ihtimal dahilinde tabii.Benim de bu tarz gouri gibi oyuncu istememe sebebim de bu tam olarak bu arada ,Sezon sonu zaten bu tarz bir planlama yapmamız lazım ama şimdi getirsek kiralık alacağız oyuncu da az süre alırsa gitmek ister.Gouri benim beğendiğim bir oyuncu mesela.Aynısı kiralık bile getirsek mesela Lookman için de geçerli.
Ben zaten sezon sonunda Baris'in satilacagini dusunuyorum eger aklinda hala transfer yapmak varsa. O zaman mesela Gouiri'yi simdiden al hem yavastan hazir olur o pozisyon icin. Ayni zamanda Yunus ile forvet arkasini da yedekliyor hatta gerektiginde sagda bile oynar. Kisaca Semenyo gibi cok multi functional birisi.

Ne icmis la bu.Camavinga falan mı diyo gerçekten

Camavinga 8 alır tabiki

Bu Can Armandoyu izledim. Şakasız bizim takımda rotasyona rahat girer gibi duruyor. Tarzı Sanenin birebir aynısı diyebilirim

Lemina’nın bize ilk gelen halinin sakatlanmayan cinsine ihtiyacımız var. 40 milyona kim var öyle ?

Ben zaten sezon sonunda Baris'in satilacagini dusunuyorum eger aklinda hala transfer yapmak varsa. O zaman mesela Gouiri'yi simdiden al hem yavastan hazir olur o pozisyon icin. Ayni zamanda Yunus ile forvet arkasini da yedekliyor hatta gerektiginde sagda bile oynar. Kisaca Semenyo gibi cok multi functional birisi.
Ben zaten barış giderse yerine gouri isterim , geçen devre arası da ismi geçmişti o zaman da istemiştim ama büyük ihtimalle kiralarız.Devre arasında para verip alınacağını sanmıyorum.O yüzden bu tarz bir oyuncudan olmak istemezdim sırf az süre aldı yada yedekten girdi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt