Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok cabuk 28.1 olsa keske

Bu kadar alakalı alakasız bir çok ismin piyasaya düşmesi transfer sürecinin gizli yürütüldüğünün ve bilgi sızmadığının bi delili olabilir mi?!

Böyle bir hava seziyorum, böyle olmasını umuyorum.

Bu arada 3 yılın başarısının payında suyun karşı tarafında bunlardan daha kötü birilerinin olmasınında payı var, devran her sene aynı dönmez suyun karşı tarafı başkan değişti çünkü. Ki bence bu konularda daha iş bitirici daha futbolu bilen bir adam var. Yoksa o cuestalar jelertler franklar daha tonlarcası altından kalkılabilecek yanlışlar değildi. Biz ilk erden timur dönemi hariç hiç iyi bir transfer dönemi geçirmedik. Sistem oynanmış iddia kuponu gibiydi bizim sürecimiz patlakların arasından denk gelen bankolar kurtardı.

Bizi Avrupada oynayan oyuncular son 2 senenin gelismesi yüzünden herhalde Arabistan Light saniyorlar. O kadar abuk zubuk bonservis ve maas dagitirsan, böyle olacagi belliydi. Suan Mertens ve Torreira gibi adami almayi istesek, Mertens herhalde imza parasi ile 4 yerine 6 ve Torreira 2,75 yerine direk 4,5 den asya imza atmazdi gibi geliyor bana.

Bu kadar kisa zamanda, hele AVrupada basari falan yokken maaslari böyle yükselten takim görmedim ben. Aynisi Fb icinde gecerli.

Nevzat gueye 7.5 milyon maaş istiyor demiş.

Bonservis 35 milyon

Bu herifin bi daha adı dahi geçerse sevin

Namussuzdur bunu alan
Cus iyi ucmus Nevzat.

Adam Villarreal'de 1.9 milyon euro kazaniyor. Verecegin max 4 milyon euro olur bu durumda.

Guendouzi bile 4,4 alacak Fener'den.

Yirenkyi ya da manzambi gibi biri gelsin

Sene sonu da ruben neves al bitti gitti

Rüyamda mustafa cengiz gördüm gece
Alkisliyolardi

Bernardo Silva Sneijder etkisi yapar sezon sonu mutlaka alınmalı

Alan Varela
Eğer defansı iyiyse bu adamı alırım. Müthiş uzun pas atıyor. BAY ve Sane'yi daha verimli kullanırız.
Tek sorun piyasa değeri 40 olsa da Porto 60 ister gibi.
Tabi bir de DK öncesi buraya gelir mi emin değilim.

ahahsadhdsa

yav nacim bu karamsarlık niye, belki bu elemandan 2 sene sonra bi Yunus, bi Barış Alper faydası göreceğiz... Gerçi göremesek bile önemli değil, 2 sene sonra mesela "yedekte de Can var iyi işte" diyebilmek bile bence çok önemli. Hani herkes diyor ya yedek orta saha lazım, senin alt yapından Berkan gibi oyuncu yetiştirmen gerekiyor işte. Yani meziyet sadece girip ilk 11 oynayacak adam çıkarmak değil ki.
Onu demeyiz. Yedekte armando var en azindan deriz

Uğur
Singo Davin Jacquet Jacobs
Varela Torreira
Sane Yunus BAY
Osimhen
Son 16 UCL ilk maç 11'i
Önemli yedekler
Lemina
Sallai
Gouiri
Ilkay
Eren
Abdülkerim

Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt