Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyeti uygun olduğunu düşündüğüm Rennes'den Fransız orta saha Cisse düşünülmelidir

Bana gelen bilgiler gsnin kaynak yaratmakta güçlük çektiği ve yapılan tekliflerin reddedilmesi
Anlaşılan bu transfer dönemi fiyasko bitecek geçmiş olsun

Bu haber inşallah doğrudur.

Bizim maçta çok beğenmiştim. Sol ayaklı daha ilk sezonunu tamamlıyor ama potansiyel var çocukta.

Yeni transferimiz hayırlı olsun

1767871291566.webp

Bizim maçta çok beğenmiştim. Sol ayaklı daha ilk sezonunu tamamlıyor ama potansiyel var çocukta.

Yerli statüsünde oynayabilir mi? Yalnızca Romanya U-21 milli takımında görev yaptığı için Türkiye Milli Takımı'nı seçme hakkı devam ediyor...

Gs avukatları nerde alooo

Bu paylaşımda avukatların yapabileceği pek bir şey yok. Yapmaya çalıştığı algıyı biz anlıyoruz ama işte böyle karaktersiz kişiler açık açık yazamayıp böyle yazıyorlar. Böyle kişileri takip etmemek, etkileşim vermemek, paylaşmamak en doğrusu.

Doğru dürüst oynamayan oyuncular için bile bu paralar isteniyor, artık 10-15 milyonlar asgari ücret kabul etmek lazım kaliteli bir oyuncu için 25-30' lar normal hale geldi malesef. Bu rakamlar 5 büyük lig için çok büyük paralar değil üstelik. Bizim bir an önce yerli yabancı oyuncu yetiştirecek öz kaynak düzeni kurmamız şart zira bu bütçelerde transferlerin bizim için sürdürebilirliği yok.

Yakın zamanda denk gelen birkaç maçta alıcı gözle izledim. Gayretli ama biraz hantal buldum doğrusu. Abdülkerim söz konusu olduğunda, Yamal filan gibi fişeklerin karşısında ne yapabileceğini sorgulayanlar nefret eder bu çocuktan. Bana kalsa böyle denemeler yapılmalı; aramayan bulamaz, denemeyen tutturamaz...

Bu paylaşımda avukatların yapabileceği pek bir şey yok. Yapmaya çalıştığı algıyı biz anlıyoruz ama işte böyle karaktersiz kişiler açık açık yazamayıp böyle yazıyorlar. Böyle kişileri takip etmemek, etkileşim vermemek, paylaşmamak en doğrusu.
Bu herife cevap yazdım diye engelledi. Bunda beyin falan yok. 500.000 takipçi bir hesap satın aldı oradan saldırmaya devam.

Bu gidişle Ugarte'yi de bunlar alır biz yine en son Uğurcan'da olduğu gibi Oulai'yi alak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt