Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio Romano: "Galatasaray - Frattesi transferinde Inter 4-5 maç sonrası opsiyonun devreye girmesini istedi, Galatasaray ise maç sayısının daha yüksek olmasını talep etti. Dolayısıyla bu transferin kilidini açmanın yolu, bana göre tamamen maç sayısı meselesine bağlı."

Doğru dürüst oynamayan oyuncular için bile bu paralar isteniyor, artık 10-15 milyonlar asgari ücret kabul etmek lazım kaliteli bir oyuncu için 25-30' lar normal hale geldi malesef. Bu rakamlar 5 büyük lig için çok büyük paralar değil üstelik. Bizim bir an önce yerli yabancı oyuncu yetiştirecek öz kaynak düzeni kurmamız şart zira bu bütçelerde transferlerin bizim için sürdürebilirliği yok.

Bu çocuk mesela baya potansiyelli ama sıçrama yapamadı hiç.Osi de çıkabilir geubbels de.Ben hücum için böyle birini isterdim bir de sanırım nijeryayi seçmiş milli takım için o yüzden ikna olması da zor olmaz sonuçta fransa milli takım derdi de yok

Napoli, Noa Lang’ın menajerleriyle görüştü: Sezon sonuna kadar kalacak. Sonrası değerlendirilecek. Şu an ayrılmayacak. (Il Mattino)

1767872513005.webp

Doğru dürüst oynamayan oyuncular için bile bu paralar isteniyor, artık 10-15 milyonlar asgari ücret kabul etmek lazım kaliteli bir oyuncu için 25-30' lar normal hale geldi malesef. Bu rakamlar 5 büyük lig için çok büyük paralar değil üstelik. Bizim bir an önce yerli yabancı oyuncu yetiştirecek öz kaynak düzeni kurmamız şart zira bu bütçelerde transferlerin bizim için sürdürebilirliği yok.

20 vermişti buna Monaco zaten, hype’ı olan bir adam. Ucuza bırakmazlar tabii ki yaşı 19 daha.

febe bunların hepsini üst üste bindirip mi oynatacak

Transfer donemine hazirlikliyiz

Roma, Raspadori transferini bitirmek üzere. Atletico ve Roma arasında 1.5 milyon euro kira bedeli konusunda anlaşma sağlandı. Satın alma opsiyonu 20 milyon euro. (Romano)

Roma, Raspadori transferini bitirmek üzere. Atletico ve Roma arasında 1.5 milyon euro kira bedeli konusunda anlaşma sağlandı. Satın alma opsiyonu 20 milyon euro. (Romano)
Avrupalılar kendi arasında sakız parasına ticaret döndürüyor

Biz istesek devre sonuna kadar 5 milyon kiralama + 25’de zorunlu opsiyon koyarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt