- 16 Haziran 2010
- 198.977
- 151.145
- 6.478
Bu arada eger Icardi giderse tek vurusu iyi olan bir santrafor isterim lakin millet hemen bulup alip goturuyor evine, 2.5 milyon euroya Hoffenheim almis bile bu yaz icin. Daha yasi da 21.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı öncesi pozisyona araya başka bir pozisyon girmediyse tabii ki karışabilir VAR. Normalde burada kırmızı kart pozisyonunu inceler, VAR çağırır, öncesinde Lemina'nın faulü tespit edilirse oradan faul atışı ile oyunu tekrar başlatır. Ancak bunların niyeti normal olmadığı gibi hakemlikleri de rezil olduğu için kendilerince orada da faul vardı zaten oyna devam diyor.Bence faul degil ve hakem ona faul vermediyse icerden karisamazlar. Sadece kirmizi pozisyon icin karisabilirler. Eger faul varsa kirmizidan önce kanitlamalilar. Vara cagrilicak orda gösterecekler. Öyle uyarmayla filan olmas o is.
Tek doğru haber de bjk ersan ademBu yaz çok heyecanlı olacak
![]()
Bu arada eger Icardi giderse tek vurusu iyi olan bir santrafor isterim lakin millet hemen bulup alip goturuyor evine, 2.5 milyon euroya Hoffenheim almis bile bu yaz icin. Daha yasi da 21.
2027'de aliriz artik 20 milyon euro'ya.Geçen sene 2 defa paylaştım en son dediğimde hoffenheim kapmadan yedeğe çekelim demiştim, 4 verip biz alabilirdik aslında
Bu yaz çok heyecanlı olacak
![]()
İşte bunun planlamasını doğru yapmak gerekiyor Lemina 'nın takımda kaldığı durumda kiralık sözleşmeler ve Icardi 'nin gittiğini düşünüp 10 tane yabancı oyuncu ile sezonu açıyoruz. Haydi Nhaga bir takıma kiralandı diyelim 9 oyuncu ve çok net şekilde orta sahaya oyuncu alınması gerekiyor ki bence 2 tane de alınabilir, sol kenara oyuncu alınması gerekiyor, 10 numaraya oyuncu gerekiyor kesinliklçe çok iyi bir forvet gerekiyor bir de sağ bek gerekiyor(Singo 'yu stoper olarak düşünüyorsak)Yedek orta saha Torreira salihozcan olsa leminada hem defans yedeği hem gerektiğinde orta saha yedeği olur.
2 tane zımba 6 ve 8 alınmalı. 10 no zaten şart.. şu paralari doğru harcasak bunların hepsi yapilir
Dedigim gibi pozisyonu kirmizi olarak algilamadilar. Yoksa vara cagirildi, faul varsa önceden gösterir. Öyle es gecmelerle olacak is degil. Orda stoper topu önceden oynadigi icin kirmizi olarak algilamaladilar. Durum bu. Ama öncedende dedigim gibi baska takim olsa orda 10 saat ugrasir isyan ederdi. Bizim hemen maca dönmemiz sampiyonlugu getirdi.Kırmızı öncesi pozisyona araya başka bir pozisyon girmediyse tabii ki karışabilir VAR. Normalde burada kırmızı kart pozisyonunu inceler, VAR çağırır, öncesinde Lemina'nın faulü tespit edilirse oradan faul atışı ile oyunu tekrar başlatır. Ancak bunların niyeti normal olmadığı gibi hakemlikleri de rezil olduğu için kendilerince orada da faul vardı zaten oyna devam diyor.
Hepimizin beklentisi bu aslında ama maalesef tam olarak bu şekilde hakemlik yapıyor bunlar, şaşırılacak bir şey yok. Sistemine, hakemine güvenen bir federasyon olsa İngiltere'de olduğu gibi hakeme inceleme sonrası pozisyonları stada açıklattırır. Bunların yediği haltları hepimiz her hafta izliyoruz zaten, hiçbir işleri uyguladıkları gibi olmuyor, olmamalı ama hepimizin gözüne sokarak yapıyorlar bunları.
10 numara dediğin kaşar olur
Esteveyide Burnley'e gitmeden önermiştim uzun sol stoper güzel,Maxime Estève - 23 yasinda
Arthur Atta - 22 yasinda
Alacagim ilk 2 futbolcu bunlar olur. Ikiside Fransiz.
Atta transferinde akilli yonetim gider Zaniolo transferini icine katar. Adamlar 30 isterse Zaniolo + 15 yada 17-18 diyeceksin.Esteveyide Burnley'e gitmeden önermiştim uzun sol stoper güzel,
Atta pahalı olur artık tahminimce
Evet mantıklı, Udinese memnun görünüyor Zaniolodan , fırsata çevirecek Yönetim lazım, ayrıca premier ligden ilgilenen takımlar ciddi değilse daha ucuza bile bitebilir karşılığında Zaniolo verdikten sonraAtta transferinde akilli yonetim gider Zaniolo transferini icine katar. Adamlar 30 isterse Zaniolo + 15 yada 17-18 diyeceksin.