Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 74.797
- 64.427
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara dediğin kaşar olurbu arada ben savunma göbeğine van dijk gelmiyorsa genç denemekten korkmamalıyız derim
marcao luyindama kim min jae ozan vb. gösterdi ki bizim ülkede gençler özellikle savunmada gelişebiliyor
ama mesela şu an ihtiyacımız olan 10 numaraya genç almam
Burası Antu mu ulan?Tzolakis
Boey skriniar rudiger grimaldo
Genduzi fofana
Greenwood asensio trossard
Mateta
Vay ananın
Gouri hakikaten iyi olur.Gouri ve Deniz i alalım
Bu sene bol bol yerli gençleri toplamak lazımGouri hakikaten iyi olur.
Salih ozcan Deniz Gül Danimarka'da ki sol açık gelsin hepsiBu sene bol bol yerli gençleri toplamak lazım
KabilesindeManzambi nerede kaldı kardeşim?
Pozisyonun devamında taç atışında hakem kullandırtmıyor, o sırada ekrana Lemina'nın pozisyonu geldi ve hakem oyunu başlattı. VAR'dan muhtemelen öncesinde Lemina'nın faulü var uyarısı geldiği için Yunus'un pozisyonunun üzerinde durmadılar.Tamamda var incelenmesi olmadiki? Yani orali bile olmadilar. Hemen devam etti mac.
Pozisyonun devamında taç atışında hakem kullandırtmıyor, o sırada ekrana Lemina'nın pozisyonu geldi ve hakem oyunu başlattı. VAR'dan muhtemelen öncesinde Lemina'nın faulü var uyarısı geldiği için Yunus'un pozisyonunun üzerinde durmadılar.
Lemina'nın pozisyonunu şimdi tekrar izledim de o pozisyon bence faul. Sağ ayağıyla topu alırken sol ayağıyla rakibe müdahalesi varmış
Şu pozisyon başka takımda yaşansaydı, düşen adamın sırtı yere gelmeden ağzında düdük elinde kart koşmaya başlardıBencede faul ama faul olmasada vermezdi o it var
Bir takıma 80 metreden goruyorlarŞu pozisyon başka takımda yaşansaydı, düşen adamın sırtı yere gelmeden ağzında düdük elinde kart koşmaya başlardı
Pozisyonun devamında taç atışında hakem kullandırtmıyor, o sırada ekrana Lemina'nın pozisyonu geldi ve hakem oyunu başlattı. VAR'dan muhtemelen öncesinde Lemina'nın faulü var uyarısı geldiği için Yunus'un pozisyonunun üzerinde durmadılar.
Lemina'nın pozisyonunu şimdi tekrar izledim de o pozisyon bence faul. Sağ ayağıyla topu alırken sol ayağıyla rakibe müdahalesi varmış