Transfer Nöbeti #1

bu arada ben savunma göbeğine van dijk gelmiyorsa genç denemekten korkmamalıyız derim

marcao luyindama kim min jae ozan vb. gösterdi ki bizim ülkede gençler özellikle savunmada gelişebiliyor

ama mesela şu an ihtiyacımız olan 10 numaraya genç almam
10 numara dediğin kaşar olur

Tamamda var incelenmesi olmadiki? Yani orali bile olmadilar. Hemen devam etti mac.
Pozisyonun devamında taç atışında hakem kullandırtmıyor, o sırada ekrana Lemina'nın pozisyonu geldi ve hakem oyunu başlattı. VAR'dan muhtemelen öncesinde Lemina'nın faulü var uyarısı geldiği için Yunus'un pozisyonunun üzerinde durmadılar.

Lemina'nın pozisyonunu şimdi tekrar izledim de o pozisyon bence faul. Sağ ayağıyla topu alırken sol ayağıyla rakibe müdahalesi varmış

Pozisyonun devamında taç atışında hakem kullandırtmıyor, o sırada ekrana Lemina'nın pozisyonu geldi ve hakem oyunu başlattı. VAR'dan muhtemelen öncesinde Lemina'nın faulü var uyarısı geldiği için Yunus'un pozisyonunun üzerinde durmadılar.

Lemina'nın pozisyonunu şimdi tekrar izledim de o pozisyon bence faul. Sağ ayağıyla topu alırken sol ayağıyla rakibe müdahalesi varmış

Bencede faul ama faul olmasada vermezdi o it var

Yedek orta saha Torreira salihozcan olsa leminada hem defans yedeği hem gerektiğinde orta saha yedeği olur.

2 tane zımba 6 ve 8 alınmalı. 10 no zaten şart.. şu paralari doğru harcasak bunların hepsi yapilir

Bence faul degil ve hakem ona faul vermediyse icerden karisamazlar. Sadece kirmizi pozisyon icin karisabilirler. Eger faul varsa kirmizidan önce kanitlamalilar. Vara cagrilicak orda gösterecekler. Öyle uyarmayla filan olmaz o is.

Geri
Üst Alt