Transfer Nöbeti #1

valla thuram satiliksa 40-50 milyonu basardim ben

iki taksit 25den yapsak kesin satarlar

singo gibi hicbir ise yaramayan adama bile 30 gömdük sonucta

sampiyon olduk yine gelirler yükseldi

bir tane 50 milyonluk hakkimiz vardir herhal
25 milyar borç açıklamışlar. Ne ara bu kadar borçlandık ben anlamadım.

Benim aklimda yanlis kalmis özür :(
ya aslinda karisik bi olay tabii sonrasinda evlendiler vs.
davasi da dustu, hukum giymedi sonucta adam
dava surecinde gorusmesi yasakken kadinin evine falan gitmisti ama
ayrica gecen bi haber vardi, Marsilya'da ozel muamele cekiyolarmis buna takim icini karistiriyormus durum biraz

ya aslinda karisik bi olay tabii sonrasinda evlendiler vs.
davasi da dustu, hukum giymedi sonucta adam
dava surecinde gorusmesi yasakken kadinin evine falan gitmisti ama
ayrica gecen bi haber vardi, Marsilya'da ozel muamele cekiyolarmis buna takim icini karistiriyormus durum biraz
Tuhaf bi herif. Bize gelir düzelir mi ayri konu, fena dayak da yiyebilir diger oyunculardan

Pep Guardiola: "Bernardo bugün Wolves karşısında oynadığı gibi oynarsa kadroda vazgeçilmez olur, kesilemez; onu kadrodan çıkaramam. Bernardo'yu takımda oynatmaya karar verdiğimde geceleri daha rahat uyuyorum.

O başka tür bir oyuncu. O tam bir mücadeleci. Gözlerinde hâlâ o ateş var. Umarım bu ateşi grubun geri kalanına da bulaştırabilir ve aşılayabilir.

Her topu nasıl savunduğuna, ne yapması gerektiğini nasıl okuduğuna bir bakın. Bahane üreten adam hatalarını unutur ama o asla bahane bulmaz, asla. İşte bu yüzden o özel, çok özel bir oyuncu.

Her maçta nasıl da mücadele ediyor; bazen aynı seviyede yapamıyor çünkü tükenmiş oluyor, yorgun düşüyor. Yine de benim dönemimde en çok süre alan oyuncu o. Elbette on sezondur buradayım, bunun da etkisi var ama asıl sebep onun gerçekten çok iyi olması."

Ali Habeşoğlu/Deniz Gül/Bertuğ Yıldırım
Arda Okan/Zeki Çelik
Aral Şimşir
Yakup Kırtay ya da Emirhan Başyiğit
Mithat Pala

Jankat'ı tekrar kiralayıp yedek kaleci olarak Ersin Destanoğlu

bu şekilde bir yerli hamleleri bekliyorum

Ali Habeşoğlu/Deniz Gül/Bertuğ Yıldırım
Arda Okan/Zeki Çelik
Aral Şimşir
Yakup Kırtay ya da Emirhan Başyiğit
Mithat Pala

Jankat'ı tekrar kiralayıp yedek kaleci olarak Ersin Destanoğlu

bu şekilde bir yerli hamleleri bekliyorum
Jankat altyapi kurali icin önemli clde. Baya iyi de performans gösterdi bu sene

Ersin birinci kaleci kalabilmek icin bjk'dan ayriliyor ne Ersin'i?

Altay da olur bence Uğurcan'ın arkasında tecrübeli kaleci lazım Jankat'ın en az 2 sezonu daha var
Altay'da yedek icin gelmez onlari unut, yani niye gelsin EPL'de yedek olmak varken burada birinci kaleci olmayacaksa?

Jankat icin erken olduguna katiliyorum o yuzden deneyimli yerli kaleci alinmasi daha dogru ama bu Gunay'a bagli, Gunay kalirsa kimseyi almazlar cunku.

Geri
Üst Alt