- 31 Ağustos 2021
- 65.364
- 46.940
- 3.258
Bence juve ya da barca yapacak acikcasi.bernardo işi hiç içime sinmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence juve ya da barca yapacak acikcasi.bernardo işi hiç içime sinmiyor
Biz ne alacagiz yusuf sari miBence juve ya da barca yapacak acikcasi.
25 milyar borç açıklamışlar. Ne ara bu kadar borçlandık ben anlamadım.valla thuram satiliksa 40-50 milyonu basardim ben
iki taksit 25den yapsak kesin satarlar
singo gibi hicbir ise yaramayan adama bile 30 gömdük sonucta
sampiyon olduk yine gelirler yükseldi
bir tane 50 milyonluk hakkimiz vardir herhal
ya aslinda karisik bi olay tabii sonrasinda evlendiler vs.Benim aklimda yanlis kalmis özür![]()
Tuhaf bi herif. Bize gelir düzelir mi ayri konu, fena dayak da yiyebilir diger oyunculardanya aslinda karisik bi olay tabii sonrasinda evlendiler vs.
davasi da dustu, hukum giymedi sonucta adam
dava surecinde gorusmesi yasakken kadinin evine falan gitmisti ama
ayrica gecen bi haber vardi, Marsilya'da ozel muamele cekiyolarmis buna takim icini karistiriyormus durum biraz
bize gelsin istemem ama fb'ye gitmesini asla istememTuhaf bi herif. Bize gelir düzelir mi ayri konu, fena dayak da yiyebilir diger oyunculardan
Jankat altyapi kurali icin önemli clde. Baya iyi de performans gösterdi bu seneAli Habeşoğlu/Deniz Gül/Bertuğ Yıldırım
Arda Okan/Zeki Çelik
Aral Şimşir
Yakup Kırtay ya da Emirhan Başyiğit
Mithat Pala
Jankat'ı tekrar kiralayıp yedek kaleci olarak Ersin Destanoğlu
bu şekilde bir yerli hamleleri bekliyorum
ya çok beğendiğim bir oyuncu ama Bruno bize daha uygun oyuncu bence Bernardo biraz daha 8 numara gibi, bize daha skorer biri lazım o bölgeyeBence juve ya da barca yapacak acikcasi.
öyle ama geliştiremedikten sonra kuralda fayda sağlasa ne olur en büyük hatamız böyle potansiyelleri kulübeye hapsetmek kimler helak olduJankat altyapi kurali icin önemli clde. Baya iyi de performans gösterdi bu sene
Horsezat yasaklandı mı admirimErsin birinci kaleci kalabilmek icin bjk'dan ayriliyor ne Ersin'i?
Horsezat yasaklandı mı admirim
Altay da olur bence Uğurcan'ın arkasında tecrübeli kaleci lazım Jankat'ın en az 2 sezonu daha varErsin birinci kaleci kalabilmek icin bjk'dan ayriliyor ne Ersin'i?
Kutsuz karapınarı da ekleyelim admirim o da çok kolpa yapıyorNevzat Dindar kaynaklı haberleri konu olarak açmak ve konu içerisinde paylaşmak yasaklanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Altay'da yedek icin gelmez onlari unut, yani niye gelsin EPL'de yedek olmak varken burada birinci kaleci olmayacaksa?Altay da olur bence Uğurcan'ın arkasında tecrübeli kaleci lazım Jankat'ın en az 2 sezonu daha var