Transfer Nöbeti #1

So what is Bernardo Silva’s next challenge?

“Finding something where I still feel competitive, where I can play at the highest level, which I still want to do, and where my family is happy,” he says. “That’s a very important part of my life. My daughter is turning three and my wife is pregnant again, so in October we’re going to have a second child. I have an idea and my preference (for his next club), but we’ll see what happens.”

Would Barcelona be a likely destination? “I don’t want to talk about names,” he says. “I genuinely don’t know where I’m going to be. I just really want to enjoy and focus on my last games here. I told my agent I will speak to him on the 25th, the day after that Aston Villa game.”

Menajeriyle 25 inde konuşacağım ve dünya kupasından önce yeni takımımın kararını vereceğim demiş netleşir yakında

Basaksehirin Deniz Dilmen diye bir genc 2 metre boyunda kalecisi var. Pendikte kupa macini köseye atarsan 32 macta tek 26 gol yemis ve 16 maci 0 gol yiyerek tamamlamis. Sözlesmesi tek 2027e kadar. Cocuk yetenekliyse ve sözlesmesini uzatmayi istemiyorsa, Kazimcan ile takaslanir mi acaba? Sonra hazirlik kampinda bunu ve Jankati full denerdim ve hangisi daha iyi duruyorsa bu sezon kalir, digerini 1 sene Hollanda, Belcikaya falan kiralik olarak yollardim.

neden sol ayakli sag kanat ismi cikip duruyor anlamadim
sane var yunus var
bunlar gitmeyecekse ne gerek var
(sanmiyorum gideceklerini)

gitmesinler zaten

Basaksehirin Deniz Dilmen diye bir genc 2 metre boyunda kalecisi var. Pendikte kupa macini köseye atarsan 32 macta tek 26 gol yemis ve 16 maci 0 gol yiyerek tamamlamis. Sözlesmesi tek 2027e kadar. Cocuk yetenekliyse ve sözlesmesini uzatmayi istemiyorsa, Kazimcan ile takaslanir mi acaba? Sonra hazirlik kampinda bunu ve Jankati full denerdim ve hangisi daha iyi duruyorsa bu sezon kalir, digerini 1 sene Hollanda, Belcikaya falan kiralik olarak yollardim.
cok iyi kaleci
tek kotu yani bence iki seneye oynamaya hazir bi kaleci
Ugurcan da genc

Takılmayım diyorum ama millet kafasına göre langi bjkye yolluo

Ulan bjk temmuzda 15 20ye alacaksa biz ne duruyoruz diyemiyorum hepsine

Mertensden sonra 10 mevkisi bitti bizde

Bernardo en çok mücadele eden adam cityde hala
Burasi forum yahu, jhon duran isteyen bile var. Burasi muhim degil, sohbet muhabbet. Takilma o kadar yani.

Hoca ve goreve gelecegini bilen sportif as ceket tayfasi neler yapiyor su an arkaplanda bu onemli.

Fidan Aliti
Edon Zhegrova
Vedat Muriqiii
Vedat Muriqiii

şeklinde Hayde Breeee Cimbom demek isteriz.

Ederson ve Youssouf Fofana en olasi isimler yine bence orta saha icin

Sizleri uzmek istemem ama ṣuan cikan isimlerin alayi kolpa. Daha ṣampiyonluk turu atilmamis. Dernek dernek kutlama yapilmamis. Siz transfer yapacagimizi mi saniyorsunuz? Ha kabul ederse beelki bernardo olur baskada olmaz

Hele bi agiz tadiyla dk izleyelim. Sonra 30-40lik topcu listeleri hazirlanmaya baslar.

Geri
Üst Alt