Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.582
- 4.302
- 1.788
Yusuf Sari transfer edilmeli lig için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim lige gelmek isteyen hocanin teorisine gore oynamayanhazir genc olmadigi icin harcanmis bir 8 M(oyleydi galiba bonservis) olarak gorunuyorBizim Nhaga listede var![]()
iyi genç getirme konusunda hak veriyorum hocaya. Türk olanını bile getiremiyorsun. Avrupa da yabancı sınırı gibi bir garabet yok adam 10-15 milyona 3-4 tane bebe alıp, kenara atıp bekleyebiliyor.Bizim lige gelmek isteyen hocanin teorisine gore oynamayanhazir genc olmadigi icin harcanmis bir 8 M(oyleydi galiba bonservis) olarak gorunuyor
Tamam dogru, zaten oylesi olmazsa para kaybi demek.iyi genç getirme konusunda hak veriyorum hocaya. Türk olanını bile getiremiyorsun. Avrupa da yabancı sınırı gibi bir garabet yok adam 10-15 milyona 3-4 tane bebe alıp, kenara atıp bekleyebiliyor.
o geliştirmesini istediği sayıyı yine +4 tutsun. Desin ki kulüplere sizin 4 tane genç deneme hakkınız var, 12 de as yabancılarınız.Tamam dogru, zaten oylesi olmazsa para kaybi demek.
Dedigin gibi alip alip kenara atiyor ama chelsea gibi degil, o kenara atmada oynuyor o cocuklar, yedek kulubesinde oturmuyorlar surekli. Yani sen PSG de bir oyuncu izliyorsan oyle cat diye hazir cocuk bu hadi alalimin disinda daha genis bir calismanin urunu oldugunu dusunuyorum.(ya da baska takim, Enrique bu konuda basarili diye orayi ornekliyorum)
Kural zaten sacmalik bir sey, ama en azindan daha once sahaya koydugun 11 e karisilmiyor. Negatiften pozitif cikaralim. Su an yapmam gereken bir kuralda sabit kalinmasi. 12+2 mi, degistirilmesin bu,uzun sure kalsin. Kisa vadede surekli degisimle etkisini asla goremeyiz.
Yav iste su an kural neyse en azindan ayni kalsin. Genc kismindkai sayinin artamsini savunacagin bir data elinde yoko geliştirmesini istediği sayıyı yine +4 tutsun. Desin ki kulüplere sizin 4 tane genç deneme hakkınız var, 12 de as yabancılarınız.
Arnaud lauriente yi stil olarak baya benzettim garrye 27 yasinda oluru var gibi. Ne dersin rts?Garry rodrigues tarzı hızlı, teknik, cevik, tempolu, dinamik, asistkâr bi kanat bulmamız icap ediyor. Garry'i 2 m euroya almıştık sanırım. Maaşı da çok düşüktü. Gomis'e bi çuval gol attırdı.
Bence meziyetleri farklı. Garry Lauriente’ye göre daha kompleye yakın bir oyuncuydu. Lauriente daha çizgide çalım atan atlet tipli bir oyuncu.Arnaud lauriente yi stil olarak baya benzettim garrye 27 yasinda oluru var gibi. Ne dersin rts?
Ben zaten toptan da topcudan da anlamam rtsBence meziyetleri farklı. Garry Lauriente’ye göre daha kompleye yakın bir oyuncuydu. Lauriente daha çizgide çalım atan atlet tipli bir oyuncu.