Transfer Nöbeti #1

Bizim lige gelmek isteyen hocanin teorisine gore oynamayanhazir genc olmadigi icin harcanmis bir 8 M(oyleydi galiba bonservis) olarak gorunuyor
iyi genç getirme konusunda hak veriyorum hocaya. Türk olanını bile getiremiyorsun. Avrupa da yabancı sınırı gibi bir garabet yok adam 10-15 milyona 3-4 tane bebe alıp, kenara atıp bekleyebiliyor.

iyi genç getirme konusunda hak veriyorum hocaya. Türk olanını bile getiremiyorsun. Avrupa da yabancı sınırı gibi bir garabet yok adam 10-15 milyona 3-4 tane bebe alıp, kenara atıp bekleyebiliyor.
Tamam dogru, zaten oylesi olmazsa para kaybi demek.

Dedigin gibi alip alip kenara atiyor ama chelsea gibi degil, o kenara atmada oynuyor o cocuklar, yedek kulubesinde oturmuyorlar surekli. Yani sen PSG de bir oyuncu izliyorsan oyle cat diye hazir cocuk bu hadi alalimin disinda daha genis bir calismanin urunu oldugunu dusunuyorum.(ya da baska takim, Enrique bu konuda basarili diye orayi ornekliyorum)

Kural zaten sacmalik bir sey, ama en azindan daha once yasadigimiz gibi sahaya koydugun 11 e karisilmiyor. Negatiften pozitif cikaralim. Su an yapmam gereken bir kuralda sabit kalinmasi. 12+2 mi, degistirilmesin bu,uzun sure kalsin. Kisa vadede surekli degisimle etkisini asla goremeyiz. Top bu acidan yonetim ve iletisimde, ses cikardin mi digerlerinden destek gelecek. Sadece sen konusursan "iliskiler askida" derler sana idiyot gibi.

Tamam dogru, zaten oylesi olmazsa para kaybi demek.

Dedigin gibi alip alip kenara atiyor ama chelsea gibi degil, o kenara atmada oynuyor o cocuklar, yedek kulubesinde oturmuyorlar surekli. Yani sen PSG de bir oyuncu izliyorsan oyle cat diye hazir cocuk bu hadi alalimin disinda daha genis bir calismanin urunu oldugunu dusunuyorum.(ya da baska takim, Enrique bu konuda basarili diye orayi ornekliyorum)

Kural zaten sacmalik bir sey, ama en azindan daha once sahaya koydugun 11 e karisilmiyor. Negatiften pozitif cikaralim. Su an yapmam gereken bir kuralda sabit kalinmasi. 12+2 mi, degistirilmesin bu,uzun sure kalsin. Kisa vadede surekli degisimle etkisini asla goremeyiz.
o geliştirmesini istediği sayıyı yine +4 tutsun. Desin ki kulüplere sizin 4 tane genç deneme hakkınız var, 12 de as yabancılarınız.

o geliştirmesini istediği sayıyı yine +4 tutsun. Desin ki kulüplere sizin 4 tane genç deneme hakkınız var, 12 de as yabancılarınız.
Yav iste su an kural neyse en azindan ayni kalsin. Genc kismindkai sayinin artamsini savunacagin bir data elinde yok

Millete vereceksin cuvalla para , (iste gencleri toplayan kulupler oynamasi icin sana yollayacak-senin yapman gerekeni sana yapacak yani) gelisexek tutacak, sonra gelismis oyuncusunu geri alacak sonra sen tekrar yetistirme kampi gibi para harcayacaksin.

Onemli olan +X kismi degil 10/12 kismi turkiye icin.

Simdi diyelim yerli pitansiyelli oyuncu var yurtdisinda. Biz ya da fener bastik parayi aldik. Oradaki gelisimi burda gostermeyecek, milli takimina da bir sey katmayacak. Turkiye burasi, hazirdan yeme mantalitesi en agir basan kisim, sabir ve efor yok.

He bir yandan genc vs muhabbeti yaparken once akademini bitir, yerli yabanci farketmeden potansiyel topla yetistir oraya. O zaman bir seyler konusabiliriz . Yoksa basip gidiyor genclerin iste sezon boyu 10 macta 10 dk 90da girerek.

21/22 PSG kariyeri bir utanç vesikası olarak sırıtıyor
IMG_1425.webp

Lewa gönderildi, griezman gönderildi, bernardo gönderiliyor

Icardi artik veda zamani canim. Uzatmamak lazim

Gelecek isimlerden çok gitmeyecek isimler tadımı kaçırıyor.

Kaan
Sanchez
İcardi
Torreira
Günay

bu 5’linin mesela bitti bizdeki prime dönemleri veteran gibi takılacaklar belli. Bu adamları tutmaman lazım artık.

İlk transferimiz 1 ay sonra gelir yakın zamanda aksiyon alacağımızı sanmıyorum da umarım sane gibi süpriz bi durum yaşarız

Garry rodrigues tarzı hızlı, teknik, cevik, tempolu, dinamik, asistkâr bi kanat bulmamız icap ediyor. Garry'i 2 m euroya almıştık sanırım. Maaşı da çok düşüktü. Gomis'e bi çuval gol attırdı.
Arnaud lauriente yi stil olarak baya benzettim garrye 27 yasinda oluru var gibi. Ne dersin rts?

Geri
Üst Alt