JJ baya overrated hoca, Mourinho ve Tedesco'nun performansı daha iyiydi diyebilirim. JJ eğer derbi denk gelseydi Türkiye kupası bile alamazdı.

Okan buruku eleştirmek için minimum donanım gereksinimleri (via hüseyin kıyıcı) :

Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300 işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GTX 770 / AMD R9 280
Yetersiz olmuş. Böyle olmalıydı. :hat:
  • işlemci (CPU): Intel Core i7 veya AMD Ryzen 7
  • Bellek (RAM): 16 GB veya 32 GB DDR5
  • Depolama: 1 TB PCIe 4.0 NVMe SSD
  • Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4070 veya AMD Radeon RX 7800 XT

Herif yine böyle dikilecek karşımıza malesef :

1779400118837.webp

adam her türlü iyi hoca ya aykut fln gelsin gerek yok

Yetersiz olmuş. Böyle olmalıydı. :hat:
  • işlemci (CPU): Intel Core i7 veya AMD Ryzen 7
  • Bellek (RAM): 16 GB veya 32 GB DDR5
  • Depolama: 1 TB PCIe 4.0 NVMe SSD
  • Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4070 veya AMD Radeon RX 7800 XT
Rdr 2 çalıştırıyor yukardaki aynı zamanda. Yeni sezonda okan buruku eleştirme gereksinimleri senin dediğin olabilir tabi

yanlış tespit :düdük:

sizden daha çok eleştiriyorum

siz eleştirmiyorsunuz ki direkt kötü hoca, hoca değil vs diyorsunuz.
Dogru tespiti yapmaya geldim :asd: Senin eleştiriler de kiyıcı kasa ama aranizdaki fark sen diger elestirenlere bir sey demiyor en azindan saygi duyuyorsun.

Ama kıyıcı birde kendi elestirinin e'sini yapmiyor. Yapiyormus gibi rol kestigi yetmiyormus gibi elestirenede salliyor dalga geciyor o haddi kendinde nerede gördüyse artik bilmiyorum. Tam bir biat herif tabi gs youtube da falan çıkıyor ya beyefendi ondan herhalde.

Dogru tespiti yapmaya geldim :asd: Senin eleştiriler de kiyıcı kasa aranizdaki fark sen diger elestirenlere bir sey demiyor en azindan saygi duyuyorsun. Ama kıyıcı birde kendi elestirinin e'sini yapmiyor. Yapiyormus gibi rol kestigi yetmiyormus gibi elestirenede salliyor dalga geciyor o haddi kendinde nerede gördüyse artik bilmiyorum da dalga falan geçiyo aklınca hatta. Tam bir biat herif tabi gs youtube da falan çıkıyor ya beyefendi.
Gerçekten eleştirmekle, dostlar alışverişte görsün diye eleştiri yapıyor gibi yapmak kesinlikle ayrı şeyler bence de

2 gune secim formalitesi de bitecek. Sportif bilmem ne gun kaybetmeden mesai yapmali

Ilk Osimhene soyleyen hesap, ayni kaynaktan duymus haberi.

İnanma dostum. Bu hafta sonu seçim var bayram araya giriyor mazbata 1 Haziran'da. Haziran'ın ilk 2 haftası AŞ ve görev dağılımları belli olur. Ondan sonra transferle ilgili çalışma olur. Şu anda bir çalışma yoktur.

Geri
Üst Alt