Kiyicinin futbol üzerine doktorası var mi. Dikkate aldığın icin soruyorum.

bilmem, ne iş yaptığını da bilmiyorum. galatasaray'la ilgili bir şeyler paylaşırsa insanlar izliyorum

yani olay şu, ben burada 1 saatlik bir şey izlediğimde doğru bulduğum şeyler oluyor, aa evet böyle olsa güzel olur dediğim şeyler oluyor veya hiç katılmadığım şeyler de oluyor

kıyıcı eleştirenlere şöyle böyle demiş. ok o da onun fikri, mesela buna tetiklenip öfkelenmek kıyıcıdaki değil, tetiklenendeki problemi işaret etmekte

Dünyanın en salakça argümanıdır bu . Ulan o zaman ekonomi bakanını eleştirmek için herkes gidip ekonomi bölümünden diploma mı almalı
herkes eleştirebilir tabii ama sen ne kadar ekonomi bilirsen, ekonomi bakanının kararlarını eleştirirken de yaptığın eleştirinin içi o kadar dolu olur doğal olarak

şimdi ben ekonomi doktorası yapmış bir insanın eleştirisini mi daha çok dikkate almalıyım yoksa düz vatandaşın mı
Leao haberleri doğru

bilmem, ne iş yaptığını da bilmiyorum. galatasaray'la ilgili bir şeyler paylaşırsa insanlar izliyorum

yani olay şu, ben burada 1 saatlik bir şey izlediğimde doğru bulduğum şeyler oluyor, aa evet böyle olsa güzel olur dediğim şeyler oluyor veya hiç katılmadığım şeyler de oluyor

kıyıcı eleştirenlere şöyle böyle demiş. ok o da onun fikri, mesela buna tetiklenip öfkelenmek kıyıcıdaki değil, tetiklenendeki problemi işaret etmekte

Kıyıcı yutuba çıkan dumduz biri. Yutuba cikinca futbol ustune doktora yapmis sanma diye dedim.

herkes eleştirebilir tabii ama sen ne kadar ekonomi bilirsen, ekonomi bakanının kararlarını eleştirirken de yaptığın eleştirinin içi o kadar dolu olur doğal olarak

şimdi ben ekonomi doktorası yapmış bir insanın eleştirisini mi daha çok dikkate almalıyım yoksa düz vatandaşın mı
Dikkate alınmakla ilgili bir mevzuyu tartışmıyoruz. Eleştiri yapmak için bir donanım gerekmez. Hocalık lisansı olmayan biri hocalık lisansı olan birinden çok daha doğru eleştiriler yapabilir gayette. Boş ve sığ bir argüman açıkçası

Leao haberleri doğru

1779397707889.webp

bugün twitterda önüme yaptığı açıklamlar düştü

zaten itici prcı bir herifti de iyice tiksindirdi kendinden

neymiş hocayı eleştirenler hangi donanımla hcoayı eleştiriyormuş

ulan seni hocayı eleştirenleri hangi donanımla eleştiriyorsun mesela desem ne diyecek

istiyor ki herkes kendisi gibi eleştiriyor gibi yapıp sonra da ulan hocaya yanlayayım da gstvde filan çıkarım arada kaygısıyla ayak yapsın
Eleştiri kültürü adı altında bildiğin hoca aşağılayanlar kendileri eleştirilince tribe girmesi de çelişki.

Dikkate alınmakla ilgili bir mevzuyu tartışmıyoruz. Eleştiri yapmak için bir donanım gerekmez. Hocalık lisansı olmayan biri hocalık lisansı olan birinden çok daha doğru eleştiriler yapabilir gayette. Boş ve sığ bir argüman açıkçası
volkan demirel de televizyonda çok güzel eleştiriyor, dinleyince diyorsun ki maşallah lucescu

çünkü biz burada sonuç üzerinden tartışıyoruz, veya youtuber'lar-yayıncılar da öyle

onu eleştirmeyin bunu eleştirmeyin lafları zaten yanlış, buna bir şey diyen yok. eleştiri herkesin hakkı dediğim gibi, ama senin kim olduğun yaptığın eleştirinin ne kadar dikkate alınıp alınmaması gerektiğinin de bir göstergesi çok doğal olarak

Oysa en son eleştiri kültürü adı altında hoca aşağılanıyordu.

Dünyanın her yerinde show business yapan insanlar en kolay eleştirilenlerdir.

O kişiler izlediği için o insanlar o paraları kazanıyor çünkü. İzlemeseler zaten o kadar popüler olmazlar.

Avrupa’nın en iyi basketbol hocaları ne kadar eleştiriliyor mesela? Futbolun binde biri.

Neyse böyle bir günde futbol konuşmaktan hicap duyuyorum zaten. Yılda 200 milyon para kazanıp en güzel ortamlarda yaşayan birisi de sosyal medyadakilerin eleştirilerine takılmamalı.

Bunu yapan bir tane tip var zaten neyseki bizden gitti de karşı kıyıda devam ediyor.

Eleştiri kültürü adı altında bildiğin hoca aşağılayanlar kendileri eleştirilince tribe girmesi de çelişki.

ben hocayı aşağılamadığım için sorun yok da kıyıcı kim ki insanları genelleyerek yorum yapabiliyor

gstvden yayın kapmak için yemeyeceği halt olmayan adamlara mı soracak insanlar neyi nasıl eleştireceklerini

o zaman hüseyin kıyıcı da ekonomiyi eleştirip nebati ile filan dalga geçmesin zira 2+2 sorusuna cevap verecek matematiği var mı şüpheli mesela

Geri
Üst Alt