- 18 Mayıs 2011
- 21.597
- 11.791
- 1.873
Bu arada Uğurcan ı bu sene almaya kalkışsak 50 60 milyon çekerlermiş 10+4 davasına... valla bu vizyon bende yoktu geçen sezon...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leao alıp juveye vereceğiz karşılığında kenanı alıyoruz
hülle yapacağız mecburen
zeki 11 olmaz belli ki orası singo olacak
ben olsam sallaiyi de yedek tutarım
jacobs ferdi değişikliği yapılabilse mükemmel olur her açıdan
Bu arada Uğurcan ı bu sene almaya kalkışsak 50 60 milyon çekerlermiş 10+4 davasına... valla bu vizyon bende yoktu geçen sezon...
Sallai'ye 15 milyon teklif deniyor ben satarım. 1.5 milyon sadakat primi+ 2.5 milyon maaş ile Zeki'yi alırım 3 senelik yedeğe.zeki 11 olmaz belli ki orası singo olacak
ben olsam sallaiyi de yedek tutarım
jacobs ferdi değişikliği yapılabilse mükemmel olur her açıdan
Zekinin yerine Taha yada Mithat daha yi olurSallai'ye 15 milyon teklif deniyor ben satarım. 1.5 milyon sadakat primi+ 2.5 milyon maaş ile Zeki'yi alırım 3 senelik yedeğe.
Sallai'ye 15 milyon teklif deniyor ben satarım. 1.5 milyon sadakat primi+ 2.5 milyon maaş ile Zeki'yi alırım 3 senelik yedeğe.
Zeki kadar güvenilir değiller. Zeki burada küçümseniyor bence ama Avrupa seviyesinde kendini kanıtlamış bir bek hem de TR yetişmiş yerli. CL'de de kullanabilirsin Zeki'yi rahatça.Zekinin yerine Taha yada Mithat daha yi olur
Bonservisi yok şu an.zeki o paraya geliyorsa olur
bonservis peki zeki için
Zekinin yerine Taha yada Mithat daha yi olur