- 31 Aralık 2015
- 14.076
- 9.170
- 1.588
Kaç sayfa Kenan konuşulmuş bırak kenanı Can uzun bile bu topraklara bu yaşta gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hangi donanimla program yapıyormuş. Nedim yuzunden maruz kaldığımız tiplere bak.
O hangi donanimla program yapıyormuş. Nedim yuzunden maruz kaldığımız tiplere bak.
Bir iki kere izleyip cimbomlulara destek vereyim dedim de hic verilecek bir kadro degil. Superchatlerde ağızlarına sıçılıyor ama hiçbir şekilde yıkama yaglamadan ödün vermiyorlar. Yolları acik olsun.yav kadınlarla programa çıkıp yayında bana yazıyorsunuz filan diyerek kendini bir bok sanan tip
@Kemal Tan CanatanAynen Kenan, Bernardo, Camavinga falan. Şimdi Almanya'da yaşayıp rahat rahat uzanıp Galatasaray'ın transferlerine dertlenmek vardı.
Hayat gurbolara güzel.
Dünyanın en salakça argümanıdır bu . Ulan o zaman ekonomi bakanını eleştirmek için herkes gidip ekonomi bölümünden diploma mı almalıbugün twitterda önüme yaptığı açıklamlar düştü
zaten itici prcı bir herifti de iyice tiksindirdi kendinden
neymiş hocayı eleştirenler hangi donanımla hcoayı eleştiriyormuş
ulan seni hocayı eleştirenleri hangi donanımla eleştiriyorsun mesela desem ne diyecek
istiyor ki herkes kendisi gibi eleştiriyor gibi yapıp sonra da ulan hocaya yanlayayım da gstvde filan çıkarım arada kaygısıyla ayak yapsın
Bu el yıkama filan muhabbeti, acaba Nedim'in Mall of İstanbul'da sıçtığını okudu da ona istinaden mi yazdı diyeceğim ama Nedim eleştirmiyor ki okanb yi.

Dünyanın en salakça argümanıdır bu . Ulan o zaman ekonomi bakanını eleştirmek için herkes gidip ekonomi bölümünden diploma mı almalı
herkes eleştirebilir tabii ama sen ne kadar ekonomi bilirsen, ekonomi bakanının kararlarını eleştirirken de yaptığın eleştirinin içi o kadar dolu olur doğal olarak
şimdi ben ekonomi doktorası yapmış bir insanın eleştirisini mi daha çok dikkate almalıyım yoksa düz vatandaşın mı
ne anlatiyon nedimherkes eleştirebilir tabii ama sen ne kadar ekonomi bilirsen, ekonomi bakanının kararlarını eleştirirken de yaptığın eleştirinin içi o kadar dolu olur doğal olarak
şimdi ben ekonomi doktorası yapmış bir insanın eleştirisini mi daha çok dikkate almalıyım yoksa düz vatandaşın mı