Kaç sayfa Kenan konuşulmuş bırak kenanı Can uzun bile bu topraklara bu yaşta gelmez.

bugün twitterda önüme yaptığı açıklamlar düştü

zaten itici prcı bir herifti de iyice tiksindirdi kendinden

neymiş hocayı eleştirenler hangi donanımla hcoayı eleştiriyormuş

ulan seni hocayı eleştirenleri hangi donanımla eleştiriyorsun mesela desem ne diyecek

istiyor ki herkes kendisi gibi eleştiriyor gibi yapıp sonra da ulan hocaya yanlayayım da gstvde filan çıkarım arada kaygısıyla ayak yapsın

Bu yeni sosyal medya fareleri

Kiyici
Erinc
Kerem ovet ( o biraz iyi)

alayi kolpaci

Aynen Kenan, Bernardo, Camavinga falan. Şimdi Hollanda'da Almanya'da yaşayıp, rahat rahat uzanıp Galatasaray'ın transferlerine dertlenmek vardı.

Hayat gurbolara güzel.

yav kadınlarla programa çıkıp yayında bana yazıyorsunuz filan diyerek kendini bir bok sanan tip
Bir iki kere izleyip cimbomlulara destek vereyim dedim de hic verilecek bir kadro degil. Superchatlerde ağızlarına sıçılıyor ama hiçbir şekilde yıkama yaglamadan ödün vermiyorlar. Yolları acik olsun.

bugün twitterda önüme yaptığı açıklamlar düştü

zaten itici prcı bir herifti de iyice tiksindirdi kendinden

neymiş hocayı eleştirenler hangi donanımla hcoayı eleştiriyormuş

ulan seni hocayı eleştirenleri hangi donanımla eleştiriyorsun mesela desem ne diyecek

istiyor ki herkes kendisi gibi eleştiriyor gibi yapıp sonra da ulan hocaya yanlayayım da gstvde filan çıkarım arada kaygısıyla ayak yapsın
Dünyanın en salakça argümanıdır bu . Ulan o zaman ekonomi bakanını eleştirmek için herkes gidip ekonomi bölümünden diploma mı almalı

Bu el yıkama filan muhabbeti, acaba Nedim'in Mall of İstanbul'da sıçtığını okudu da ona istinaden mi yazdı diyeceğim ama Nedim eleştirmiyor ki okanb yi.

Dünyanın en salakça argümanıdır bu . Ulan o zaman ekonomi bakanını eleştirmek için herkes gidip ekonomi bölümünden diploma mı almalı

herkes eleştirebilir tabii ama sen ne kadar ekonomi bilirsen, ekonomi bakanının kararlarını eleştirirken de yaptığın eleştirinin içi o kadar dolu olur doğal olarak

şimdi ben ekonomi doktorası yapmış bir insanın eleştirisini mi daha çok dikkate almalıyım yoksa düz vatandaşın mı

herkes eleştirebilir tabii ama sen ne kadar ekonomi bilirsen, ekonomi bakanının kararlarını eleştirirken de yaptığın eleştirinin içi o kadar dolu olur doğal olarak

şimdi ben ekonomi doktorası yapmış bir insanın eleştirisini mi daha çok dikkate almalıyım yoksa düz vatandaşın mı

Kiyicinin futbol üzerine doktorası var mi. Dikkate aldığın icin soruyorum.

ne anlatiyon nedim

Forum mutlak butlana odaklanmışken, biz mutlak transfer tarafindayiz

Geri
Üst Alt