Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 26.999
- 30.206
- 2.988
Okan Buruk ile kadro planlaması keyfi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence leminadan sağ stoper olur. Belki biraz son 20 dakika orta saha oynayabilir. Onun dışında dusunmeyeceksin1 yedek kaleci en az 1 baba stoper 2 kaliteli orta saha 1 adet 10 no 1 adet duruma göre kanat ve 1 yedek.forvet şart bence. Özellikle orta sahalar.cok.muhim.Avruoada başarı için kaliteli orta saha şart.tor ve leminayla son 16 ya kalmak gerçekten mucize gibiydi.
Okan Buruk ile kadro planlaması keyfi
Şaşırmam hocam. ama bakis acılarının degisecegi ümidi ile eleştiriyoruzİlk transferimizin Salih Özcan olduğu bilgisine ulaştım
Ahmet Salih Kolapİlk transferimizin Salih Özcan olduğu bilgisine ulaştım
Hocam kulubumuzde mayısta bir plan liste vb olan kurumsal bir ekip olmasi zor mu sizce. Hayalimiz cok mu zorKimse daha transfer planlamasını bilmiyor şuan muhabirlerin hepsi uydurulmuş haber veriyor. Daha Mayıs ayında bizimkilerin transfer planı falan olması imkansız daha toplantı bile olmamıştır. Sanki önceki sezonları bilmiyoruz.
Sigirprese uygun oyuncu işte daha ne istiyonbruno fernandes bernardo silva derken vitaminsiz şimanskiyi alırlarsa kendimi keserim
Topa vurmasını bilen adam görmek istiyorum takımda kapanan ekipleri açamıyoruzSigirprese uygun oyuncu işte daha ne istiyon
Maalesef bu yönetim/ kulüp yapısı ile zor. Aynı kişiler kulübü yönettiği sürece değişmez zaten.Hocam kulubumuzde mayısta bir plan liste vb olan kurumsal bir ekip olmasi zor mu sizce. Hayalimiz cok mu zor
Agustosun sonuna kadar elle tutulur bir sey olmayacagini neredeyse tum forum biliyordur bence yav. Goygoy dönecek burada yani.Kimse daha transfer planlamasını bilmiyor şuan muhabirlerin hepsi uydurulmuş haber veriyor. Daha Mayıs ayında bizimkilerin transfer planı falan olması imkansız daha toplantı bile olmamıştır. Sanki önceki sezonları bilmiyoruz.
Basimizdakileri gorunce hayır bu olamaz diyemiyoruz.Kimse daha transfer planlamasını bilmiyor şuan muhabirlerin hepsi uydurulmuş haber veriyor. Daha Mayıs ayında bizimkilerin transfer planı falan olması imkansız daha toplantı bile olmamıştır. Sanki önceki sezonları bilmiyoruz.
Sara topa vurmasını biliyor gibiydi bizde unuttu. Hakan gelsin o da topa vuracak gücü olmaz. Teknik ekibe iyi calistiricilar gelmeli. Guardiola tek basina yapmıyor bu isiTopa vurmasını bilen adam görmek istiyorum takımda kapanan ekipleri açamıyoruz
Sağ bekleri özellikle takip edecektirOkan’a DK izletmeyin her gördüğünü isteyebilir![]()
Orta sahada dinamizm degil sadece teknik ayak yeter diye izlemez umarimOkan’a DK izletmeyin her gördüğünü isteyebilir![]()