Transfer Nöbeti #1

Agustosun sonuna kadar elle tutulur bir sey olmayacagini neredeyse tum forum biliyorudur bence yav. Goygoy dönecek burada yani.
En fazla Sane transferinde olduğu gibi belki, o da olur mu muamma ama çok belki Bernardo'yu alabilirler beleş olduğu için.

Onun dışında bonservisli oyuncu transferleri Ağustos ayından önce zor çünkü bizimkiler karar verip oyuncu almayı bırak, oyuncuyu ikna etmekte zorlanıyor. Oyuncu transfer edene kadar en az 15 defa toplanırlar genelde.

Rasimin her söylediği doğru, gelsin sportif direktor olsun

Siz yönetime de yuhhhhh olsun

images.jpeg-4.webp

Toreira Lemina zaten kalsin silbastan yaparsan ayvayi kokten yersin
Iki tane kemik gibi Adam alip rotasyona sokacaksin
Davinson Apo tamam iki stoper alip rotasyona sokacaksin
Bekler idare ediyor
Kanatlar 10 numara forvet kesinlikle alinmali

En fazla Sane transferinde olduğu gibi belki, o da olur mu muamma ama çok belki Bernardo'yu alabilirler beleş olduğu için.

Onun dışında bonservisli oyuncu transferleri Ağustos ayından önce zor çünkü bizimkiler karar verip oyuncu almayı bırak, oyuncu ikna etmekte zorlanıyor. Oyuncu transfer edene kadar en az 15 defa toplanırlar genelde.
Ikna edemeyince oyuncu alternatifsiz ya da alternatifi farkli tip olmaz umarim

Sane ile oynucaksan Sirti donuk oynamayi bilen forvetin olacak Osi oyle bir adam degil atin topu bana tipi santrafor
Gomis gibi Mertens gibi adamlarin olsa
Sane siir yazar Al ver duvar ol dripling sut Orta
Direkt oyun oynucaksan sane sana anca derbilerde is yapar

Geçen yaz İcardiyi 10 no oynatırım
onun için 10 no almayalım diyen über futbol zekasına sahip birine bir yaz daha planlama yaptıracaklar!!!!

2 metreye düz pas atamayan
defans için etrafını fark edemeyen adama 30 milyon adama bir yaz daha transfer yapacaklar

Kolsuz herifin tekini kaleci diye isteyen ( yalan yok bende istiyordum ama ben futboldan para kazanmıyorum güncelliğim 2-3 sene geride kalmış ederson konusunda ama 4 milyon euro alan adam güncel olmalı)
yine bir yaz transferde tam yetki

4 senedir ortasahanın önemini özellikle avrupa be deplasman maçlarında idrak edemeyen adama yine bir yaz 100 milyon euro harcayacaklar

YAZIK!

10 no hariç di mi
Evet. 6-8 no bu 2 kişilik yere 4 tane kaliteleri yakın adam olursa kadromuzda bu seneki yaşadığımız bir çok problemi yaşamayız. Bu sene yaşadığımız ana problem orta saha yapımızdan kaynaklıydı bence. Bir kere Lemina artık tamamen rotasyon oyuncusu olarak düşünülmeli sezon genelinde. Torreira 11 oynasa bile onu kesebilecek yedeğe atabilecek oyuncu da olmalı. Örnek vereyim mesela büyük paraya Sangare veya Ederson'dan biri ekstra olarak Zaniolo+ Nelsson+ 5 milyona Udinese'den Atta gibi biri alınabilir.

icardiyi çok severim hatta karakteri uygun olsa yedekde kalsın derim ama yedek oturunca küsen 2 senedir inatla kilo vermeyen adamla güzel vedalaşmak önemliydi

muhtemelen arjantinde 500 k dan fazla veren takım yok! river 3-4 verse 1 dakika durmaz!

aynısı torrik içinde geçerli!

yabancılarda

icardi
torreira
davinson
singo
sara
jakops
sallai

bunlar kesinlikle gitmeliydi!

Geri
Üst Alt