Transfer Nöbeti #1

Transferden çok şuan anın keyfini çıkarın, şampiyon ola ola biraz bazılarına çok normal gelmeye başlamış olabilir o yüzden kim gelecek kimler gitmeli gibi şeylere şuan kafa yormaya hiç gerek yoktur.

Yoksa tüm sezon o stres, o izlediğin maçların bir manası kalmaz eğer bu durumda bu şampiyonluğu kutlamayacaksanız. Bir gün şampiyon olamazsak bu günleri özlersiniz. Unutma ki tüm sezon seni doğramaya çalışan bir MHK ve düşman bir TFF vardı, ona rağmen 33. haftada anca şampiyon olabildik.

Oyuncular eleştirilir, hoca eleştirilir, Yönetim de eleştirilir ama bugünlerin keyfini çıkarmayı da unutmayın bence. Yoksa niye bu kadar dert edeyim eğer sonunda mutlu olamayacaksam?
Millet simdiden analiz kasmaya basladi, oyuncu listeleri yapti falan. Onumuzde koskoca Dunya Kupasi var. Islerin yavaslayacagini herkes ongoruyor olmali. Yonetim hatta bunu bahane olarak sunacaktir.

"Gorustugumuz oyuncular Dunya Kupasi'nda. Kupa bittikten sonra gorusmeler ilerleyebilir." vs vs

ANK'ten guzel bir kisik ates gundem denemsi.

Yonetim iletisim ayaginda bu tur muhabbetlerin onune gecmeli. Kulup /teknik ekip ve futbolcu arasinda olmali bu diyaloglar.

ANKya "nah girersin bir daha kemerburgaza" dersin, torreiraya da konusma sunlarla diye uyari yaparsin.

Adamin sozlesmesi var devam eden, neyin dirdiri bu kadar yav

Inanilmaz iyi kadro kurulmalı. Çeyrek yaparsak muhtemelen 14 maç yapacağız ve ligi çok etkiler.
Rotasyon çok iyi ayarlanmalı. Yedekleri diri tutmalıyız.
Ilk 8 yapamazsak Ocak - Şubat - Mart - Nisan Avrupa maçları olacak. Allah korusun yarı final yaparsak Mayıs ayında yine Avrupa olacak 🤕🤕😱😱
Allah korusun derken? :D

Sara topa vurmasını biliyor gibiydi bizde unuttu. Hakan gelsin o da topa vuracak gücü olmaz. Teknik ekibe iyi calistiricilar gelmeli. Guardiola tek basina yapmıyor bu isi
Sarayı videolardan gördük hajrovicte robben gibiydi videolarda o yüzden bence videolar kıstas olmamalı

dünya kupası öncesi en azından 2 transferi tamamlamak lazım ayrıca yabancı sınırı ne olacak belli değil bir sürü teoriler var

Valla yonetim devam edecegi icin , sportifte kimler yer alacak falan az cok bellidir baskanin kafasinda da . Simdiden calisiyor olsunlar haka gorevdeki sportifle beraber, sureclere dahil olsunlar. Kaybedecek 1 haftalari yok acikcasi.

ANK'ten guzel bir kisik ates gundem denemsi.

Yonetim iletisim ayaginda bu tur muhabbetlerin onune gecmeli. Kulup /teknik ekip ve futbolcu arasinda olmali bu diyaloglar.

ANKya "nah girersin bir daha kemerburgaza" dersin, torreiraya da konusma sunlarla diye uyari yaparsin.

Adamin sozlesmesi var devam eden, neyin dirdiri bu kadar yav
Oyuncu gönderip almayı bilgisayar oyunu zanneden sayısız taraftarın olduğu bir ortamın hedef kitle olduğu düşünüldüğünde çok da birşey diyemiyorum.

Torreira’nın da çok tutarlı bir karakter olmadığı belli zaten.

bu arada Mason Greenwood'u keşke biz alsak, sağda solda müthiş oynar Osimhen'e de yedek olur her iki ayağını da müthiş kullanıyor cidden büyük kalite ben eplye gideceğini düşünüyorum

Oyuncu gönderip almayı bilgisayar oyunu zanneden sayısız taraftarın olduğu bir ortamın hedef kitle olduğu düşünüldüğünde çok da birşey diyemiyorum.

Torreira’nın da çok tutarlı bir karakter olmadığı belli zaten.
Orasina ben de varim, guney amerika basiniyla konusmalar etmeler falan zaten ya maas oltasi ya da bir sey, torreira haksiz o konuda. Sozlesme yenilemessin, sezon sonunda konusursun talep edersin yonetimle aranda.

Medya ama etkilesim icin bunlari kullandiginda, ozellikle GS muhabiriyim diyenler icin yonetim iletisiminin sert olmasi lazim biraz acikcasi ama bu yonetimde nerde o mantalite.

Evet. 6-8 no bu 2 kişilik yere 4 tane kaliteleri yakın adam olursa kadromuzda bu seneki yaşadığımız bir çok problemi yaşamayız. Bu sene yaşadığımız ana problem orta saha yapımızdan kaynaklıydı bence. Bir kere Lemina artık tamamen rotasyon oyuncusu olarak düşünülmeli sezon genelinde. Torreira 11 oynasa bile onu kesebilecek yedeğe atabilecek oyuncu da olmalı. Örnek vereyim mesela büyük paraya Sangare veya Ederson'dan biri ekstra olarak Zaniolo+ Nelsson+ 5 milyona Udinese'den Atta gibi biri alınabilir.
Aynen Bizim en zayıf yerimiz orta sahaydi dripling yok sertlik yok. Leminada sertlik var ama hantallasti. 90 dakika cikaramiyor. Kanatlari kapattılar mi zorlanıyoruz. Saneyi 2-3 kişi kademeli bekliyor. İyice kilitleniyoruz

Geri
Üst Alt