Transfer Nöbeti #1

Mukau ve bernardo skille bakalim bu sezonki 🫠

Abi dediğim gibi bu mukaunun os için sertliği yetersiz kanat için de tekniği mevkisiz bir adam patlar bizde bu net şekilde.Osde oynarken de yerini falan kaybediyordu sürekli öyle sağa sola bastığı da yoktu kayboluyordu yani hele defansif aksiyonda hiç görmedim neredeyse

Abi dediğim gibi bu mukaunun os için sertliği yetersiz kanat için de tekniği mevkisiz bir adam patlar bizde bu net şekilde.Osde oynarken de yerini falan kaybediyordu sürekli öyle sağa sola bastığı da yoktu kayboluyordu yani hele defansif aksiyonda hiç görmedim neredeyse
Yanına ibrahima sangare gibi birini almak lazım o vakit

Nisan ayının oyuncusu seçilmiş

Bu sezon 10 tane macini 90 dk boyunca izledin mi mukaunun

2 fener
1 bjk
ilk başak
Ilk Samsun
Ajax

1 - 2 maç daha vardır ama bu 6 maçta Sane çok iyiydi fakat çok yetersiz. Eğer kalırsa bu sayı minimum 2 katı olmalı. Ver kaç yapabileceği iyi bir 10 numara ile daha verimli olacaktır. Ayrıca orta sahalar da pasör olmalı. En azından birisi uzun pas atabilmeli.

Nisan ayının oyuncusu seçilmiş

Bu sezon 10 tane macini 90 dk boyunca izledin mi mukaunun
Berke falan varken ona mı vermişler o zaman Nisanda ayin oyuncusu seçilen herkesi alalım.Adamin 10 tane 90 dksini geçtim 70 dk oynadığı maç bile yoktur 10 tane ligde zaten nasıl izleyeyim, 10dan fazla kez izlemişimdir ama

70 milyon bütçe olsa ve sadece 8 numara 10 numara yedek forvet alsak bu takım 5. şampiyonluğu alır.
Reijnders
Bernardo
Bertuğ

Beşiktaş ve Trabzonspor’un bütün transferlerine salça olurum. Trabzon’un alacağı oyuncuları alır sonra menajerleri birbiriyle kızıştıır Trabzon’un Beşiktaş listesindeki oyuncuları almasını sağlarım
Aradan tereyağından kıl çeker gibi çıkarım

Fener’le hiç uğraşmam onlar zaten bizim almaya çalıştığımız üst düzey oyunculara sulanacak ona da çapları yetmez

Bruno Fernandes abi.. Gerisi fasa fiso.. Büyük yıldız, Modric gibi Pirlo gibi 38-39 yaşına kadar üst seviye oynar. Geliyorsa basın parayı alın.
Takıma seviyenin kralını atlattırır..

Icardi de kalsın forvet transferiyle de uğraşma.

Sallai gidiyorsa al Boey'i opsiyonunu verip.

Uğurcan'ın yedeği Jankat.

İki tane genç, 1 dikine oynayabilen ön libero, 1 sol ayak stoper bitti gitti..

Hincapie de zorunlu opsiyon vardi. 52 milyona almalilar

Aralı alacağız diye niye baris gidiyo

Kadro geniş ve kaliteli olmak zorunda

Her seferinde ayni takıntılı ve dar düşünce kalıpları.

Gördük yunusu bu sezon.Berbatti.

Geri
Üst Alt